Firmafrokost fra Frokostfirmaet

I Frokostfirmaet tilbyder vi, at du kan sammensætte din egen firmafrokost, så den passer til jeres ønsker og behov. Vi leverer frokostordninger fra flere forskellige cateringkøkkener, så uanset om I er til en traditionel, økologisk eller eksperimenterende frokost, så kan vi levere det!

Frokostordning fra forskellige køkkener

Vi samarbejder med nogle af de mest kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter i Danmark. Vores køkkener er bæredygtige og har tænkt FN verdensmål ind i frokosten. Det gør at vi kan levere en meget bæredygtig og grøn frokostordning til din virksomhed med fokus på madspild. Man skal minimum være 3 personer for at firmafrokost. Leveringen koster fra 115 kr. pr. dag.

Initativer mod madspild i din firmafrokost:

Vi gør en indsats mod madspild ved frokostordningen og for genanvendelse i samarbejde med Daka Refood.

Helt konkret så tilbyder vi vores kunder følgende;

– Doggybags til leftovers
– Anretter ved hjælp af vægt (også portionsanretning)
– Laver informationskampagner om madspild
– Køkkener fokuserer på at tilberede med sæsonvarer
– Aftensmad som dagens ret af overskydende råvarer
– Giver mulighed for genanvendelse for madaffald.

Lad os sammen gøre det vi kan for at mindske vores footprint – mange kunder gør allerede en masse og det varmer at se.

Med forebyggelse, sortering og genanvendelse udnyttes ressourcerne i det organiske affald langt bedre og nyttiggøres i produktionen af foder, gødning, biogas og biodiesel. Refood mærket er en tillidsbaseret certificering, som bygger på en fælles vision om en bæredygtig fødevare – og servicesektor, præget af mindre ressourcespild og mere genanvendelse.

Få et tilbud på en frokostordning

Kontakt frokostfirmaet i dag og få et uforpligtende tilbud på en firmafrokost efter dine ønsker og behov. Ring til os på telefon 53 54 54 55 eller brug vores kontaktformular her

Færdigretter leveret til døren