Frokostordning med masser af variation

Frokostordning i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland – vælg mellem over 30 køkkener.

(Priser fra 50 kr. til 68 kr. pr. person, afhængigt af køkkenvalg)

Hos Frokostfirmaet har din virksomhed mulighed for frit at kombinere vores cateringkøkkener, så din frokostordning matcher jeres smag og behov for variation. Vi leverer også gerne frokostordninger i Køge, Ringsted, Roskilde, Hillerød og Helsingør.

Nederst på siden kan du læse mere om Frokostfirmaets samarbejdskøkkener og finde den frokostordning, der passer din virksomhed bedst.

Du kan frit skifte mellem køkkenerne, så du får masser af variation i din frokostordning.

Frokostordninger til firmaer fra forskellige køkkener

Vi samarbejder med nogle af de mest kvalitetsbevidste cateringkøkkener og restauranter i København og omegn. Det gør, at vi kan levere en meget varieret og unik frokostordning til din virksomhed. Man skal minimum være fra 5 personer ved nogle køkkener. Leveringen koster fra 125 kr. pr. dag.

Dette er et lille udpluk af køkkenerne vi samarbejder med. Hvis du har brug for en komplet prisoversigt, så kontakt os på: info@frokostfirmaet.dk

Alle priser er ex. moms og levering.

Køkkener som tilbyder portionsanrettet frokostordning:

Inviter jeres medarbejdere til lækker frokost hver dag med en fleksibel erhvervs frokostordning i København, der får tænderne til at løbe i vand. I får maden leveret udefra, hver dag. Det betyder, at det er slut med at spise rester fra aftensmaden dagen før, der skal varmes op i mikrobølgeovnen. Slip med at skulle smøre rugbrødsmadder og fumle med staniol. Den type frokost minder mere om at indtage proviant end at spise frokost. Skift madpakken ud med vores lækre frokostordning i København fra lokale køkkener. Det er billigere end man tror, og lettere end man kan forestille sig.

Frokostordning i København – dygtige kokke og brugervenlig IT

Optimer og automatiser din frokostordning med Frokostfirmaet

Vi har kombineret IT og mad, der tilsammen giver virksomheder i København mulighed for stor adspredelse og fleksibilitet i deres frokostordning. Den frokostansvarlige kan styre jeres frokost på appen, og være direkte i dialog med os, hvis der skulle opstå problemer, eller I ønsker ændringer med kort varsel. Det er også fra app’en, I nemt kan skifte mellem forskellige køkkener, og spise endnu mere varieret.

Vi samarbejder med en lang række frokostkøkkener og kantiner, som kan levere mad til jer. I kan nemt prøve forskellige frokostkantiner, og finde det køkken, som jeres medarbejdere holder mest af. 

Stor fleksibilitet og problemfri frokostbestilling.

Ved at bestille jeres frokost igennem Frokostfirmaet, får i mulighed for at tilpasse antal kuverter med kort varsel, og der tages selvfølgelig højde for allergener og andre ønsker i forbindelse med frokosten. 

Frokost skal være noget man ser frem til, og problemfrit.  Vi er specialiseret i frokostlevering til erhvervskunder, og har i mange år haft mange tilfredse kunder, der har fået leveret frokostordning i København, såvel som resten af landet. Vi leverer en lang række løsninger til erhverv, inklusiv kaffemaskiner til kontoret, frugtordning og lækre juices.

Tag kontakt til os i dag, og lad os hjælpe jer igang med en succesfuld frokost på kontoret, og hør mere om priser og andet praktisk information. Og så er der ikke andet end at sige, at vi håber I vil nyde maden, lige så meget som vores andre kunder.