Julefrokost 2024
Julefrokost 2024 med en skræddersyet oplevelse for hele virksomheden
Gør jeres julefrokost 2024 til en uforglemmelig oplevelse! I samarbejde med vores dygtige frokostkøkkenpartnere tilbyder vi en unik julefrokost, der er tilpasset netop jeres virksomhed. Uanset om I foretrækker den klassiske julebuffet eller en anderledes løsning, sørger vi for at opfylde alle ønsker.
Vi værdsætter mangfoldighed og sikrer, at alle medarbejdere kan være med. Derfor tilbyder vi alt fra vegetariske retter til halal-muligheder, så ingen bliver overset.
Vores fleksible løsninger omfatter alt fra lokaler og servering til kokke og eventpersonale. Det betyder, at I kan slappe af og nyde aftenen med jeres kolleger, mens vi tager os af detaljerne.
Ønsker I en julefrokost, der matcher jeres virksomheds behov og ønsker? Vi står klar til at skabe de perfekte rammer for en mindeværdig aften, hvor alle kan deltage.
Her er de 3 mest populære menuer for 2024 i København
1. JULEFROKOST
Marineret sild m. kapers & rødløg hertil karrydressing m. æbler
Æg m. rejer, grøn aioli og tomat
Hj. varmrøget laks anrettet m. peberrodsceme, pyntet med micro greens & lakserogn
Svinekam med Kejserindens agurkesalat, rødkål kogt m. solbæreddike samt sprøde svær
Confiterede andelår med æble/sveske sauté
Rosmarin/timian stegte kartofler m. flagesalt og karse
Ribsgelé
Andesauce
Grønkålssalat m. æble, spidskål, ristede mandler, dadler og granatæblekerner
Risalamande med ristede mandler & kirsebærsauce
Friskbagt lyst & mørkt brød samt kuvertsmør
2. JULEFROKOST
Det kolde
Æg og rejer med hjemmerørt mayonnaise og citron
Marinerede sild og karrysalat med friske æbler, fennikel og friske urter
Hjemmelavet hønsesalat med svampe og bacon
Rød spidskålssalat med appelsin, ristede mandler, granatæble og honningvinaigrette
Bagerens hjemmebagte kernerugbrød, surdejsbrød og hjemmepisket smør
Det lune
Fiskefilet med hjemmerørt grov remoulade og frisk citron
Leverpostej med stegte svampe og sprød bacon
Flæskesteg med hjemmesyltet rødkål, stegte kartofler og brun julesauce
Kalvefrikadeller med surt
Det søde
Risalamande med kirsebærsauce
3. VEGETARISK JULEFROKOST
Det kolde
Æggesalat med karry, æble, fennikel og timian
Rødbedetartar med trøffelmayonnaise og rugbrødscroutoner
Rød spidskålssalat med appelsin, ristede mandler, granatæble og honningvinaigrette
Bagerens hjemmebagte kernerugbrød og surdejsbrød
Det lune
Butternut ”flæskesteg” med urtesalat og brun julesauce
Stegte kartofler med citron og rosmarin
Tarteletter med vegetarfyld af svampe, asparges og jordskokker
Lun svampepaté med nødder og surt
Det søde
Risalamande med kirsebærsauce