Frokostordning i Odense

Inspirerende frokostordning i Odense

Frokostfirmaet tilbyder nu også en frokostordning i Odense og omegn. Her er det muligt at vælge i mellem vores lokale køkkener og selv sammensætte jeres frokostbuffet, så den passer jeres behov.
I nedenstående køkkener er det muligt, at læse mere om vores samarbejdspartnere og finde den variation af køkkener, som kan matche jeres smagsløg bedst muligt.

Sammensæt din egen frokost

Vi er kendte for vores høje kvalitet og fleksibilitet i København. Dette har vi naturligvis taget med os til Odense. Ved at sammensætte en fleksibel og alsidig frokostordning, som passer jer, er I garanteret en unik og kvalitetsbevidst frokost, leveret direkte til jeres virksomhed.

Inviter jeres medarbejdere til lækker frokost hver dag med en fleksibel erhvervs frokostordning i Odense, der får tænderne til at løbe i vand. I får maden leveret udefra, hver dag. Det betyder, at det er slut med at spise rester fra aftensmaden dagen før, der skal varmes op i mikrobølgeovnen. Slip med at skulle smøre rugbrødsmadder og fumle med staniol. Den type frokost minder mere om at indtage proviant end at spise frokost. Skift madpakken ud med vores lækre frokostordning i Odense fra lokale køkkener. Det er billigere end man tror, og lettere end man kan forestille sig.

Frokostordning i Odense – dygtige kokke og brugervenlig IT

Frokostordning Odense ved vandet

Vi har kombineret IT og mad, der tilsammen giver virksomheder i Odense mulighed for stor adspredelse og fleksibilitet i deres frokostordning. Den frokostansvarlige kan styre jeres frokost på appen, og være direkte i dialog med os, hvis der skulle opstå problemer, eller I ønsker ændringer med kort varsel. Det er også fra app’en, I nemt kan skifte mellem forskellige køkkener, og spise endnu mere varieret.

Vi samarbejder med en lang række køkkener og kantiner, som kan levere mad til jer. I kan nemt prøve forskellige kantiner, og finde det køkken, som jeres medarbejdere holder mest af. 

Stor fleksibilitet og problemfri frokostbestilling 

Ved at bestille jeres frokost igennem Firmafrokost, får i mulighed for at tilpasse antal kuverter med kort varsel, og der tages selvfølgelig højde for allergener og andre ønsker i forbindelse med frokosten. 

Frokost skal være noget man ser frem til, og problemfrit.  Vi er specialiseret i frokostlevering til erhvervskunder, og har i mange år haft mange tilfredse kunder, der har fået leveret frokostordning i Odense, såvel som resten af landet. Vi leverer en lang række løsninger til erhverv, inklusiv kaffemaskiner til kontoret, frugtordning og lækre juices.

Tag kontakt til os i dag, og lad os hjælpe jer igang med en succesfuld frokost på kontoret, og hør mere om priser og andet praktisk information. Og så er der ikke andet end at sige, at vi håber I vil nyde maden, lige så meget som vores andre kunder.