Kantinedrift

Frokostfirmaet har mange års erfaring med både at levere frokost til virksomheder samt kantinedrift i hele landet. Vi har mange trofaste samarbejdspartnere som alle arbejder for at lave varierende frokost, som aldrig er triviel og ensformig. Vi har leveret frokost til virksomheder siden 2010 og leverer dagligt frokost til 500 virksomheder, og arbejder hårdt mod at nå FN’s bæredygtige verdensmål.

Kvalitet er en vigtig faktor i vores kantinedrift og vi er enormt bevidste om kvalitet. Menuerne består af gode og veltilberedte hjemmelavede retter, som mætter. Derfor er vores samarbejdskøkkener nøje udvalgte efter disse principper.

Sundhed er en anden vigtig faktor, som er vigtig hos vores kantiner. Vi arbejder altid mod at tilbyde sund, nærende og velsmagende mad og kokkene sammensætter menuen, så den både er sund og har smag.

Skræddersyet kantinedrift til jeres behov

kantine drift på arbejdspladsen

Ingen virksomheder er ens. Vi har noget for alle og tilpasser udvalget i kantinerne efter hver kundes individuelle behov. Al mad tilberedes selvfølgelig altid af kun de bedste friske råvarer.

Vi er en servicevirksomhed, der sørger for alt fra produktion til drift. Vi kan derfor levere varierede og lækre frokoster med minimal administration for kunden. Virksomheder vi hjælper med at få styr på kantinen.

 

kantine ordning

Få en tilpasset kantineordning der passer jeres medarbejderes sult og ønsker.

Vil du høre mere om muligheden for, at få kantinedrift fra Frokostfirmaet, er du altid velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet over telefon på 53 54 54 55 eller via vores kontaktformular.

Du skal derfor ikke holde igen med at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på jeres kantinedrift. Vi ser frem til at høre fra dig.