KlimaPositiv® frokostordning

Få en mere bæredygtig frokostordning sammen med Frokostfirmaet

 

De fleste ved, at alt hvad vi mennesker foretager os sætter sit spor på klimaet, hvilket kaldes et klimaaftryk som bliver målt i drivhusgassen CO2.

Specielt fødevarebranchen sætter desværre et enormt aftryk på klimaet, og det har vi besluttet os for at gøre noget ved, for Frokostordningerne er ingen undtagelse.

Med vores danske samarbejdspartner EatCO2 kan du for et meget lille bidrag, få mulighed for at modveje klimabelastningen i din frokostordning ved, at vi planter træer.

EatCO2 samarbejder med Eden, en anerkendt NGO, som har plantet mere end 1 mia. træer over hele verden. De arbejder med at validere alle processer, for at sikre at træerne bliver plantet korrekt og at den relaterede CO2 absorbering sker i overensstemmelse med internationale retningslinjer for CO2 kompensation.

 

Hvad gør vi konkret for dit bidrag på 1,88 øre pr. frokostkuvert: 

  • Der bliver modsvaret 40kg. CO2 pr. frokostkuvert
  • En gennemsnitfrokost kuvert med kød har et aftryk på 13 kg. CO2
  • En vegetarisk kuvert har et aftryk på 7 kg CO2
  • Vi overkompensere med min. 300 – 400%
  • Vi planter 1 træ pr. kuvert
  • Vi planter Mangrove træer i Madagaskar og Mozambique
  • Vi rammer samtlige 17 FN´s verdensmål

 

KlimaPositiv® frokostordning

EatCO2 benytter Den Store Klimadatabase, lavet af bl.a. Concito, Danmarks grønne tænketank, til at beregne CO2-belastningen. Den store klimadatabase er udviklet af Danmarks grønne tænketank CONCITO, og består af livcyklusanalyser af klimabelastningen fra 500 af de mest almindelige fødevarer på det danske marked. Databasen er et unikt redskab, der med større præcision end nogensinde kan synliggøre effekten af vores fødevareforbrug og bidrage til at fremme mere klimavenlige spisevaner.

At være KlimaPositiv® er en varemærkestatus, man opnår som kunde hos Frokostfirmaet igennem EatCO2 samarbejdet, der synliggør at jeres kuverter har en positiv indvirkning på klimaet.

 

Kontakt os på + 54 53 54 54 55 eller info@frokostfirmaet.dk for at høre nærmere og se evt. nedenstående video der beskriver klimakompenseringen gennem EatCO2.