KlimaPositiv® frokostordning

KlimaPositiv®

Få en mere bæredygtig frokostordning sammen med Frokostfirmaet

De fleste ved at alt hvad vi mennesker foretager os sætter sit spor på klimaet hvilke kaldes et klimaaftryk som bliver målt i drivhusgassen CO2.

Specielt fødevarebranchen sætter desværre et enormt aftryk på klimaet, og det har vi besluttet os for at gøre noget ved, for Frokostordningerne er ingen undtagelse.

Med vores danske samarbejdspartner EatCO2 kan du for et meget lille bidrag, få mulighed for at modveje klimabelastningen i din frokostordning ved at vi planter træer.

Træerne absorberer CO2 fra atmosfæren, som nøje bliver målt og verificeret af EATCO2 og af organisationen Plan Vivo som er verdens ældste frivillige CO2 standard. De arbejder med at validere alle processer, for at sikre at træerne bliver plantet korrekt og at den relaterede CO2 absorbering sker i overensstemmelse med internationale retningslinjer for CO2 kompensation.

Hvad gør vi konkret for dit bidrag på 0,91 øre pr. frokostkuvert: 

  • Der bliver modsvaret 6.5 kg. CO2 pr. frokostkuvert, som er udregnet på baggrund af en højt sat fællesnævner.
  • Vi planter i snit 1 træ i Centralamerika, for hver ca 31 kuverter der bliver kompenseret for.
  • Vi planter i snit 1 træ i Danmark, for hver ca 154 kuverter der bliver kompenseret for.
  • Vi overkompenserer med ca. 1 kg. CO2 pr. frokostkuvert, hvilket svare til ca. 20%.
  • 5 kg. CO2 svarer til ca. 1.66 km bilkørsel.

KlimaPositiv® frokostordning

Gennem anerkendte metoder udregner EATCO2 klimaaftrykket for hvert enkelt måltid og sørger for, at det bliver kompenseret for igennem deres genplantnings projekter i Mellem- og Sydamerika. At være KlimaPositiv® er en varemærkestatus, man opnår som kunde hos Frokostfirmaet igennem EATCO2 samarbejdet, der synliggør at jeres kuverter har en positiv indvirkning på klimaet.

 

Kontakt os på + 54 53 54 54 55 eller info@frokostfirmaet.dk for at høre nærmere og se evt. nedenstående video der beskriver vores aktiviter omkring klimakompenseringen af frokostordningerne i København, Aarhus, Aalborg og Odense.