Stevii

 

 

Stevii – Din Sundere Sodavand

Er I på udkig efter en sodavand uden sukker og aspartam? Så er Stevii den perfekte løsning. Aspartam er forbudt i Japan, og i USA har Pepsi fjernet det fra alle deres sodavand. WHO har desuden klassificeret det som et muligt kræftfremkaldende stof.

Om Stevii

Stevii er en revolutionerende, sukkerfri sodavand baseret på kildevand, sødestof fra steviaplanten og naturlig frugtjuice. Stevia påvirker ikke blodsukkeret og indeholder nul kalorier. På verdensplan er forbruget af stevia steget med 65% over de seneste år.

Nye undersøgelser viser, at 51% af sodavandssalget i Danmark er sukkerfrit, men udvalget er begrænset. Afspejler jeres sortiment af drikkevarer dette voksende marked? Med Stevii kan I tilbyde et bredt udvalg af både eksotiske og klassiske smagsvarianter, herunder rabarber, hyldeblomst, passionsfrugt, hindbær, ananas og cola.

Stevii’s Unikke Egenskaber

Stevii er en dansk sodavand, der er baseret på kildevand, op til 22% frugtjuice og sødestof fra steviaplanten. Den indeholder hverken tilsat sukker, konserveringsmidler eller aspartam, men bevarer en smag, der er mindst lige så god som traditionel sodavand. Stevia søder op til 400 gange mere end sukker, uden kalorier og uden at påvirke blodsukkeret.

Med Stevii kan vi tilbyde en lækker og sund sodavand uden at gå på kompromis med smagen.

 

Alle priser er ex. moms og levering.

 

Stevii