Greenwitch Greenies

Forkæl dine medarbejdere med sunde og forfriskende grøntsagssmoothies

Greenwitch greenies er 100% økologiske og naturlige grøntsagssmoothies.

En enkelt greenie (500ml) indeholder min. 200 g grønt og max. 100 g frugt og således rig på næring men lav på frugtsukker. Det høje grøntindhold svarer til 70% af det daglige grønt-behov (jf. Sundhedsstyrelsens anbefalinger). Greenwitch greenies er fuldstændigt fri for alle former for kemi, tilsætning og varmebehandling

Grøntsagssmoothies er sprængfyldte med næring, vitaminer og tilfører derfor kroppen en masse god energi. De fungerer perfekt som et sundt og nemt morgenmåltid, mellemmåltid og er et forfriskende og sundt alternativ til croissanterne til morgenmødet eller kaffen til eftermiddagspausen.

Prisen på Greenies ses nedenfor:

  • 500ml: 32,50 kr. pr stk.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for at høre om din virksomhedsmuligheder.

Bag om Greenwich

Greenwitch blev etableret i maj 2017, men ideen fik Julie, stifter af Greenwitch, allerede et år forinden. Siden da har hendes tid stået på koncept- og produktudvikling, smagsprøver, blende grøntsager i ét væk – og en kandidatuddannelse i psykologi på Københavns Universitet.

Julie har i mange år levet en sund hverdag, og hun ved derfor om nogen, hvordan sundhed kan være både besværligt, energikrævende og værst af alt stjæle tid fra andre, ofte sjovere, ting i livet. Det tager tid at sætte sig ind i og forstå al den eksisterende sundhedsviden samt handle, forberede, kokkerere og indtage.

Dette fik Julie til at overveje, om der ikke fandtes en måde, hvorpå man nemmere kunne leve en sund hverdag. Julie begyndte selv at blende sine grøntsager for at gøre det nemmere at indtage nok grønt, hvilket fik hende på sporet til at udvikle Greenwitch.

“Vi ved jo alle sammen godt, hvor vigtigt det er at spise en masse grønt, men det er alligevel svært at håndhæve på daglig basis. De fleste danskere indtager ikke engang halvdelen af den mængde grønt, de burde!”

I Julies optik handler sundhed om at tilføre kroppen nok af de rette byggesten og tid til nydelse og glæde, fordi sundhed er lige med et glad og godt liv. Og dette er Greenwitch derfor designet til at kunne hjælpe med.

“For mig er det allerbedste ved mine greenies, at sundhed bliver så nemt! Jeg drikker mig hurtigt igennem en stor mængde grøntsager hver dag og kan bruge min energi og tid på at leve mit liv i stedet for at tænke på sundhed.”