BETTERBOX

BETTERBOX

Smagfulde snacks til små og store kontorer i hele Danmark

BETTERBOX leverer smagfulde og bæredygtige snacks og mødeforplejning. Her sammensætter BETTERBOX delikate gaveboxe til dit team eller samarbejdspartner og sender direkte til døren. Masser af økologi og bæredygtige produkter nøje udvalgt ud fra krav til smag, kvalitet og etik. Modtag smagfulde snacks fra bl.a. Cocohagen, The Mallows, Purebites, Gurusnack, Wally and Whiz, Chocolate & Love, Ganefryd, GetRaw, Biogan, Raw Halo m.fl.

 

BETTERBOX

 

Vælg mellem de lækre BETTERBOX:

OFFICE BOX

Delevenlige kontorsnacks.

Hold energien oppe med snacks fulde af smag og rene ingredienser. Vores OFFICE BOX er fyldt med delevenlige kontorsnacks i portionsstørrelser (10-50 g.). I får et mix af vores bedste sunde og søde smagsfavoritter, så der er noget til enhver: Nøddemix, raw barer, muslibarer, proteinbarer, daddelkugler, tangchips, raw bites, daddelkugler, gourmet skumfiduser, lakrids og meget mere.

Vælg box variant, størrelse og frekvens der passer jer. Priser fra 299 kr ex moms.

 

MEETING BOX

Smagfuld økologisk mødeforplejning.

En Meeting box fra BETTERBOX indeholder små mundrette treats (5-10 g), der er perfekte at servere til møder på kontoret, til events eller i receptionen. I får et mix af sunde små raw bites, delikate kokos fudge og rene mørke chokolader – alt sammen i mundrette bidder og smukt enkeltindpakket af hygiejniske årsager og for at undgå spild. Modtag smagfulde produkter fra ansvarlige og økologiske (og prisbelønnede) producenter som bl.a. Cocohagen, The Mallows, Chocolate & Love, Viviani, Biogan m.fl.

Priser fra 299 kr ex moms.

 

GAVEBOXE

Træt af blomster og vingaver? Forkæl jeres medarbejdere eller samarbejdspartnere med en BETTERBOX. Vælg mellem de ikoniske smukke æsker med stærk signalværdi: Office Box, Friday Night Treat Box, Kind Box, Superfood Box, Munchies Box, Christmas Box.

 

Vi sender til kontoret eller direkte hjem til modtageren. Der kan tilføjes en personlig hilsen til boxen. Vil du sende boxe til mange på én gang? Vi har ingen øvre grænse for antal modtagere per ordre. Ved multiple hjemmeleverancer modtager vi en samlet adresseliste og pakker/leverer/følger op. Vi klarer det hele for jer.

Priser fra 199 kr ex moms.

 

TREATS TO IMPRESS – MIX BOX FLOWPACK

Send et stærkt signal til jeres næste møde eller event. Gør det nemt med vores små flowpack favoritter i smukt design og gode indre værdier. Vælg de lækreste treats fra danske producenter bl.a.

 

Cocohagen. Økologiske plantebaserede kakaotrøfler. Priseksempel: Flowpack mix 100 stk. 499 kr ex moms.
The Mallows. Økologiske skumfiduser. Priseksempel: Flowpack mix 100 stk 399 kr ex moms.
Purebites. Økologiske sunde slikkugler. Priseksempel: Flowpack mix 125 stk. 699 kr. ex moms.
Wally and Whiz. Veganske gourmet vingummi. Priseksempel: Flowpack mix 125 stk 599 kr ex moms.

 

BETTERBOX

 

SKRÆDDERSYET BOXE, CO-BRANDING & GOODIEBAGS

Hos BETTERBOX er de fantastiske til at finde og sammensætte de lækreste produkter til deres boxe ud fra høje krav til smag, kvalitet og etik.

Måske har I helt særlige ønsker til jeres box f.eks produktpræferencer, et tema eller et specifikt budget? De skræddersyer boxens indhold til Jer. Det er også muligt at få branded jeres virksomhed på box-omslaget med f.eks jeres eget logo, sticker, flyer.

BETTERBOX har stor erfaring med at sammensætte goodiebags til events, seminarer, messer, festivaler mm. Goodiebags kan være fine papirposer eller små æsker med lækre treats helt efter jeres budget og præferencer.