Betterbox

Priseksempel: Stor BetterBox med 200 treats kr. 499,- ex. moms inkl. levering.

Snackkassen indeholder det hele til kontoret af økologiske og sunde snacks

Økologiske treats hjælper dig med at skabe glade, engagerede medarbejdere og kreative og nærværende mødedeltagere samtidig med, at du understøtter FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv. Vi er som en gammeldags ekspedition, der hele tiden er på opdagelse iført tropehjelm og kritisk sans. Vi tester os gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks og treats for at sende de bedste hjem til dig og dine kollegaer på arbejdspladsen.

BetterBox Snackkassen Indeholder 50 forskellige snaks. 

Alle produkter er nøje udvalgt og smagstestet for at give den bedste oplevelse. Produkterne i din box varierer fra måned til måned, og vi glæder os til at overraske dig. Alle treats kommer fra producenter, der enten donerer til regnskovens bevarelse, indgår i NGO støtteprogrammer, arbejder for udbredelse af diversitet eller helt konkret planter et træ for hver produkt du køber.

Netop herfra udspringer ideen med BetterBox også – “Bæredygtighed for krop, sjæl og natur” udtaler Sarah, som er CEO og founder.
Betterbox gennem Frokostfirmaet

Forkæl med en box

I en tid hvor vi ikke kan være sammen helt som vi plejer, er det dejligt at kunne forkæle vores kære. Måske har din ven fødselsdag eller et familiemedlem sidder isoleret alene. Du kan tilføje en personlig hilsen.

Hvad er der i boxen?

Vi har forskellige gaveboxe at vælge mellem. F.eks en box med søde goodies i Friday Night Treat eller sunde treats i Superfood boxen. Alt er økologisk og fra ansvarlige producenter.

 

Betterbox til kontoret gennem Frokostfirmaet

Kindness: Det gode kollegaskab

Hos BETTERBOX er KINDNESS utrolig vigtigt, fordi vi tror på, at vi alle sammen kan gøre det bedre.

Med en BETTERBOX Office Box spreder du en masse glæde på kontoret ved at prioritere gode og velsmagende snacks. Du gør det nemmere for alle på arbejdspladsen at gøre noget godt for dem selv, for hinanden og for planeten.