Teamet hos Frokostfirmaet

Kontakt os – Vi glæder til at høre fra dig!

Kontakt os hos Frokostfirmaet

Vi kan hjælpe dig med alle henvendelser og spørgsmål omkring frokostordningen.

Udfyld kontaktformularen

Frokostfirmaets kontor har adresse på Østerbro, og vi leverer dagligt skønne smagfulde frokostordninger til Storkøbenhavn, København, Trekantsområdet, Aalborg, Aarhus & Odense.

 
  [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

  Tag fat i Frokostfirmaet:

  Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker at vi tager kontakt vedrørende et uforpligtende tilbud på en frokostordning eller rådgivning vedrørende catering, events og selskabsmad.

  Er der noget du er i tvivl om, kan du til hver en tid kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig, og vi besvarer alle henvendelser samme arbejdsdag.

  Kl. 09:00 – 15:00 mandag til torsdag.

  Kl. 09:00 – 14:00 fredag.

  Du kan også sende os en mail på info@frokostfirmaet.dk eller ringe til os på telefonnr.:

  53 54 54 55

  Vi glæder os til at høre fra dig!

  Frokostfirmaet ApS
  Ryesgade 54, stuen 3
  2100 København Ø
  CVR-nr. 32836968

  Masser af magi

  Magien skabes hver dag af alle chaufførerne, alle kokkene og caterne og vores administration, salg- og driftsteam. Frokostfirmaet har til sammen over 50 års erfaring fra frokostbranchen.

  Vi har haft med tusindvis af kunder at gøre, store som små, og vi elsker hvert et minut af det vi gør. Så kontakt os endeligt. Vi rådgiver gerne om alt vedrørende frokostordning.

  Vi kan tage særlige hensyn

  Vores køkkener leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

  Vi kan alt indenfor mødeforplejning

  Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

  Vi har fokus på at minimere madspild

  Vores køkkener har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.