Frokostordning i Silkeborg

Hos Frokostfirmaet tilbyder vi en sund, varieret og bæredygtig frokostordning i Silkeborg, der gør det nemt for din virksomhed at sikre velsmagende og nærende måltider til alle medarbejdere.

Kontakt os for lækker frokostordning i Silkeborg

Ønsker du en frokostordning i Silkeborg, der både er lækker og praktisk? Kontakt os i dag for at høre mere om vores skræddersyede løsninger. Vi står klar til at hjælpe dig med at sammensætte den perfekte frokostordning, der passer til din virksomheds behov.

Sammensæt nemt og hurtigt din frokostordning

Med vores fleksible og brugervenlige system kan du nemt sammensætte din frokostordning. Vælg mellem et bredt udvalg af retter, som er nøje udvalgt for at sikre både smag og ernæring. Uanset om du foretrækker klassiske danske retter eller internationale favoritter, har vi noget for enhver smag.

Sund, varieret og hjemmelavet frokostordning uden besvær

Vi sætter en ære i at tilbyde hjemmelavet mad af høj kvalitet. Vores dygtige kokke bruger kun de bedste råvarer, så du og dine medarbejdere kan nyde en frokost, der både er sund og velsmagende. Glem alt om besværet ved selv at skulle stå for frokosten – vi klarer det hele for dig.

Vi samarbejder med lokale kantiner og restauranter i Silkeborg

For at sikre den bedste kvalitet og variation i vores frokostordninger samarbejder vi med lokale kantiner og restauranter i Silkeborg. Dette giver os mulighed for at tilbyde friske, lokale råvarer og støtte det lokale erhvervsliv. Vælg Frokostfirmaet for en frokostordning, der gør en forskel.

Dette er et lille udpluk af frokostkøkkenerne vi samarbejder med. Hvis du har brug for en komplet prisoversigt, så kontakt os på: info@frokostfirmaet.dk

 

Alle priser er ex. moms og levering.

Frokostfirmaet er specialister i frokostordninger i Silkeborg

Leder du efter en leverandør af frokostordning i Silkeborg, hvor I nemt kan skifte mellem forskellige køkkener og bestille mad efter behov? Frokostfirmaet har hvad I efterspørger!

Vi kan tilbyde en fleksibel frokostordning i Silkeborg, hvor du er sikret, at dine medarbejder får nærende, sund og varieret frokost. Det: 

  • Er godt for produktionen
  • Nedbringer sygefraværet
  • Giver medarbejderne lyst til at arbejde, fordi de kan se frem til deres frokostordning

Gør dine medarbejdere en tjeneste. Sørg for, at de slipper for at skulle tage madpakker med hjemmefra. Med en frokostordning fra Frokostfirmaet låser I jer ikke fast i lange forpligtende kontrakter med en enkelt frokostleverandør. Hvis I ønsker at skifte, kan det ske relativt hurtigt.

 

Frokostordning Silkeborg

Særligt samarbejde med lokale restauranter og kantiner i Silkeborg

Vi har udvalgt de bedste lokale kantiner og køkkener, som du kan vælge imellem. Hvis I er en lille virksomhed, som er blevet træt af madpakker, eller ikke har adgang til en kantine, kan I vælge af få maden leveret til jeres virksomhed i Silkeborg fra lokale køkkener. Dermed er i sikret fantastisk mad, samtidig med at I støtter det lokalsamfund, når I bestiller firma frokostordning fra 8600-området.

Her er hvad I kan forvente af vores frokostordning i Silkeborg?

Frokostordning Silkeborg

 

Hver dag vil I få leveret mad direkte fra kantinerne udført af professionelle og engageret kokke. Maden består af friske råvarer, så vidt muligt fra lokale eller nærområdet, for at sikre en mere miljøvenlig madproduktion. 

Vores frokost konsulent vil snakke med jeres frokostansvarlige om hvad jeres medarbejder ønsker. Således sikrer vi, at der er mad der tilfredsstiller alle, og vil indeholde kød, vegetariske og veganske retter – alt efter jeres ønsker. 

Frokostfirmaet vil præsentere nogle anbefalinger, og naturligvis sørge for, at der bliver taget forbehold på allergener og andre særlige ønske. Du vil i samme møde blive introduceret til vores app, hvorfra du nemt navigerer jeres firma frokostordning i Smilets By, og du vil se hvor nemt det er at være holde styr på både bestilling og betaling af jeres frokostordning.

Vi kan derudover også tilbyde jer lækre sunde juices og frugtordning. Giv dine medarbejderne mulighed for at kunne tage et stykke frugt med sig efter frokost, til en senere sund snack, for at holde blodsukker kørende efter frokostpausen.

Derudover vil  I via vores app nemt kunne regulere hvor mange portioner I ønsker og regulere antallet med kort varsel. På den måde slipper for at betale for mad I ikke spiser, og undgår unødvendigt madspild.

Vi har loyale og tilfredse kunder i Silkeborg

Frokostfirmaet har eksisteret i over 11 år, og er dobbelt Gazelle-vinder. Vi har i løbet af årene udviklet vores app og til gavn for vores mange brugere. 

Her er et udpluk af kommentarerne fra Trustpilot:

 

Trustpilot review af Frokostfirmaet som leverandør af frokostordning Aarhus

Frokostordning Aarhus - Frokostfirmaet Trustpilot anmeldelse

Bestil din frokostordning i Silkeborg i dag og få mætte medarbejdere

Ring til vores kundeservice i dag og få en snak omkring en frokostordning hos jer. Du får enten Christina, Line, Jonathan eller Dorte i røret, som vil sætte dig i forbindelse med vores frokostkonsulent. Vi sætter derefter et møde op, hvor I mødes, og snakker om jeres frokost ønsker. 

Tag fat os i dag på telefon: 53 54 54 55, så I kan få frokost serveret hver dag på kontoret uden problemer og fyldt med gode smagsoplevelser.

Alternativt så kontakt os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt, og sørger for at I får alle de svar og informationer, I har brug for angående en lækker frokostordning fra lokale restauranter og kantiner i Silkeborg.