Frokostordning i Silkeborg & Herning

Inspirerende frokostordning i Silkeborg & Herning

Frokostfirmaet tilbyder en fantastisk frokostordning i Silkeborg og Herning. Her er det muligt at vælge i mellem vores lokale køkkener og selv sammensætte jeres frokostbuffet, så den passer jeres behov.
I nedenstående køkkener er det muligt at læse mere om vores samarbejdspartnere, og finde den variation af køkkener, som kan matche jeres smagsløg bedst muligt.

Allergivenlige Køkkener Hos os er dit helbred og velvære vores højeste prioritet. Alle vores køkkener er designet til at tage hensyn til en række almindelige allergener. Uanset om du er allergisk over for nødder, gluten, mælk, skaldyr eller andet, sørger vi for at imødekomme dine behov. Vores team er trænet i at forstå og håndtere forskellige allergier, så du kan føle dig tryg, når du vælger vores køkkener.

Sammensæt din egen frokost

Vi er kendte for vores høje kvalitet og fleksibilitet i Aarhus og Aalborg. Dette har vi naturligvis taget med os til Silkeborg. Her samarbejder vi med nogle af de bedste cateringkøkkener i Silkeborg og omegn. Ved at sammensætte en fleksibel og alsidig frokostordning, som passer jer, er I garanteret en unik og kvalitetsbevidst frokost, leveret direkte til jeres virksomhed.

Frokostfirmaet er specialister i frokostordninger i Silkeborg

Leder du efter en leverandør af frokostordning i Silkeborg, hvor I nemt kan skifte mellem forskellige køkkener og bestille mad efter behov? Frokostfirmaet har hvad I efterspørger!

Vi kan tilbyde en fleksibel frokostordning i Silkeborg, hvor du er sikret, at dine medarbejder får nærende, sund og varieret frokost. Det: 

  • Er godt for produktionen
  • Nedbringer sygefraværet
  • Giver medarbejderne lyst til at arbejde, fordi de kan se frem til deres frokostordning

Gør dine medarbejdere en tjeneste. Sørg for, at de slipper for at skulle tage madpakker med hjemmefra. Med en frokostordning fra Frokostfirmaet låser I jer ikke fast i lange forpligtende kontrakter med en enkelt frokostleverandør. Hvis I ønsker at skifte, kan det ske relativt hurtigt.

Frokostordning Silkeborg

Særligt samarbejde med lokale restauranter og kantiner i Silkeborg

Vi har udvalgt de bedste lokale kantiner og køkkener, som du kan vælge imellem. Hvis I er en lille virksomhed, som er blevet træt af madpakker, eller ikke har adgang til en kantine, kan I vælge af få maden leveret til jeres virksomhed i Silkeborg fra lokale køkkener. Dermed er i sikret fantastisk mad, samtidig med at I støtter det lokalsamfund, når I bestiller firma frokostordning fra 8600-området.

Her er hvad I kan forvente af vores frokostordning i Silkeborg?

Frokostordning Silkeborg

Hver dag vil I få leveret mad direkte fra kantinerne udført af professionelle og engageret kokke. Maden består af friske råvarer, så vidt muligt fra lokale eller nærområdet, for at sikre en mere miljøvenlig madproduktion. 

Vores frokost konsulent vil snakke med jeres frokostansvarlige om hvad jeres medarbejder ønsker. Således sikrer vi, at der er mad der tilfredsstiller alle, og vil indeholde kød, vegetariske og veganske retter – alt efter jeres ønsker. 

Frokostfirmaet vil præsentere nogle anbefalinger, og naturligvis sørge for, at der bliver taget forbehold på allergener og andre særlige ønske. Du vil i samme møde blive introduceret til vores app, hvorfra du nemt navigerer jeres firma frokostordning i Smilets By, og du vil se hvor nemt det er at være holde styr på både bestilling og betaling af jeres frokostordning.

Vi kan derudover også tilbyde jer lækre sunde juices og frugtordning. Giv dine medarbejderne mulighed for at kunne tage et stykke frugt med sig efter frokost, til en senere sund snack, for at holde blodsukker kørende efter frokostpausen.

Derudover vil  I via vores app nemt kunne regulere hvor mange portioner I ønsker og regulere antallet med kort varsel. På den måde slipper for at betale for mad I ikke spiser, og undgår unødvendigt madspild.

Vi har loyale og tilfredse kunder i Silkeborg

Frokostfirmaet har eksisteret i over 11 år, og er dobbelt Gazelle-vinder. Vi har i løbet af årene udviklet vores app og til gavn for vores mange brugere. 

Her er et udpluk af kommentarerne fra Trustpilot:

Trustpilot Frokostfirmaet

Trustpilot review af Frokostfirmaet som leverandør af frokostordning Aarhus

Frokostordning Aarhus - Frokostfirmaet Trustpilot anmeldelse

Bestil din frokostordning i Silkeborg i dag og få mætte medarbejdere

Ring til vores kundeservice i dag og få en snak omkring en frokostordning hos jer. Du får enten Christina, Line, Jonathan eller Dorte i røret, som vil sætte dig i forbindelse med vores frokostkonsulent. Vi sætter derefter et møde op, hvor I mødes, og snakker om jeres frokost ønsker. 

Tag fat os i dag på telefon: 53 54 54 55, så I kan få frokost serveret hver dag på kontoret uden problemer og fyldt med gode smagsoplevelser.

Alternativt så kontakt os via vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt, og sørger for at I får alle de svar og informationer, I har brug for angående en lækker frokostordning fra lokale restauranter og kantiner i Silkeborg.