Vegetarisk frokostordning

Vegetarisk frokostordning i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vælg et vegetarisk køkken med fokus på den grønne bæredygtige agenda.

Hos Frokostfirmaet har din virksomhed mulighed for frit at kombinere vores cateringkøkkener, så din vegetariske frokostordning matcher jeres smag og behov for variation. Vi leverer også gerne vegetariske frokostordninger i Køge, Ringsted, Roskilde, Hillerød og Helsingør.
Nederst på denne side kan du læse om Frokostfirmaets grønne samarbejdskøkkener og finde den vegetariske frokostordning, der passer din virksomhed bedst.

Du kan skifte mellem køkkenerne, så du får masser af grøn variation i din frokostordning.

Allergivenlige Køkkener Hos os er dit helbred og velvære vores højeste prioritet. Alle vores køkkener er designet til at tage hensyn til en række almindelige allergener. Uanset om du er allergisk over for nødder, gluten, mælk, skaldyr eller andet, sørger vi for at imødekomme dine behov. Vores team er trænet i at forstå og håndtere forskellige allergier, så du kan føle dig tryg, når du vælger vores køkkener.

Vegetarisk frokostordning fra forskellige køkkener

Vi samarbejder med nogle af de mest kvalitetsbevidste vegetariske cateringkøkkener og restauranter i København og omegn. Det gør, at vi kan levere en meget varieret og unik vegetarisk frokostordning til din virksomhed. Man skal minimum være 5 personer. Leveringen koster fra 125 kr. pr. dag.

Dette er et lille udpluk af vores grønne samarbejdskøkkener. Hvis du har brug for en komplet prisoversigt, så kontakt os på: info@frokostfirmaet.dk

Inviter jeres medarbejdere til lækker vegetarisk frokost hver dag med en fleksibel erhvervs frokostordning i København, der får tænderne til at løbe i vand. I får maden leveret udefra, hver dag. Det betyder, at det er slut med at spise rester fra aftensmaden dagen før, der skal varmes op i mikrobølgeovnen. Slip med at skulle smøre rugbrødsmadder og fumle med staniol. Den type frokost minder mere om at indtage proviant end at spise frokost. Skift madpakken ud med vores lækre vegetariske frokostordning i København fra lokale køkkener. Det er billigere end man tror, og lettere end man kan forestille sig.

 

Dygtige kokke og brugervenlig IT

Frokostordning Odense ved vandet

Vi har kombineret IT og mad, der tilsammen giver virksomheder i København mulighed for stor adspredelse og fleksibilitet i deres vegetariske frokostordning. Den frokostansvarlige kan styre jeres frokost på appen, og være direkte i dialog med os, hvis der skulle opstå problemer, eller I ønsker ændringer med kort varsel. Det er også fra app’en, I nemt kan skifte mellem forskellige vegetariske køkkener, og spise endnu mere varieret.

Vi samarbejder med en lang række vegetariske køkkener og kantiner, som kan levere mad til jer. I kan nemt prøve forskellige vegetariske kantiner, og finde det køkken, som jeres medarbejdere holder mest af. 

 

Stor fleksibilitet og problemfri frokostbestilling

Ved at bestille jeres vegetariske frokost igennem Frokostfirmaet, får i mulighed for at tilpasse antal kuverter med kort varsel, og der tages selvfølgelig højde for allergener og andre ønsker i forbindelse med frokosten. 

vegetarisk frokost skal være noget man ser frem til, og problemfrit.  Vi er specialiseret i frokostlevering til erhvervskunder, og har i mange år haft mange tilfredse kunder, der har fået leveret vegetarisk frokostordning i København, såvel som resten af landet. Vi leverer en lang række løsninger til erhverv, inklusiv kaffemaskiner til kontoret, frugtordning og lækre juices.

Tag kontakt til os i dag, og lad os hjælpe jer igang med en succesfuld vegetarisk frokost på kontoret, og hør mere om priser og andet praktisk information. Og så er der ikke andet end at sige, at vi håber I vil nyde maden, lige så meget som vores andre kunder.