Frokostordning København

Leder du efter en ny frokostordning?

Går du og leder efter en ny frokostordning i enten København, Aalborg, Aarhus eller Odense? Hos Frokostfirmaet står vi klar til at hjælpe dig. Vores mål er at levere mad, der skaber begejstring og velvære på jeres arbejdsplads. Vi tilbyder derfor unikke frokostordninger, der opfylder lige netop de specifikke behov, din virksomhed måtte have. Vi samarbejder med nogle af de mest kvalitetsbevidste og eftertragtede cateringkøkkener, så vi kan give dig og din virksomhed den mest smagfulde og varierede frokostordning.

Så hvis du søger en udbyder af professionelle og alsidige frokostordninger, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om vores unikke frokostordninger.

Frokostordning København

Vi leverer frokostordning i København fra en lang række anerkendte kantiner og restauranter. Stort udvalg af mad der matcher jeres ønsker.

Hvad kan vi tilbyde?

Vi sætter en stor ære i at inkorporere vores slogan og løfte til kunderne i alle vores ydelser. Som kunde hos Frokostfirmaet kan du derfor se frem til en frokostordning med større variation, mindre bøvl og bedre kvalitet.

I kan frit vælge mellem alle vores mange specielt udvalgte samarbejdskøkkener, så frokostordningen matcher lige netop jeres smag og behov for daglig variation. Vores mange samarbejder sikrer altså mulighed for stor alsidighed, høj kvalitet og et utal af smagsnuancer i den daglige frokostpause.

Og alt dette skal naturligvis være nemt og bekymringsfrit. Vi ved, at virksomheder helst vil bruge tid på arbejdet og ikke på at administrere frokostordninger. Det er derfor vigtigt for os, at du som kunde oplever mindst mulig bøvl i forbindelse med samarbejdet.

Vi har derfor et yderst kompetent serviceteam, som også er de første, du møder i kontakten med os. I fællesskab finder I ud af at sammensætte den unikke frokostordning, der passer allerbedst til netop jeres behov. Skulle I desuden have behov for kvalitetsfulde morgenmadsleveringer, frugt-, kage- eller juiceordninger, klarer vi selvfølgelig også dette med et smil.

Dernæst sørger vores dygtige og erfarne chauffører for, at frokostordningen leveres direkte til døren på en daglig basis. Ganske nemt og bekvemt.

Læs gerne anmeldelser fra andre af Frokostfirmaets glade kunder inde på TrustPilot.

Her finder du Frokostfirmaet

Vi er beliggende på Ryesgade 54, 2100 København Ø. Herfra administrerer vi at levere smagfulde frokostordninger til kunder i store dele af Danmark. Du er meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud, eller med alle de spørgsmål, du end måtte have. Du kan trygt give os et kald, så kan vi sammen finde ud af, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig og din virksomhed med at få kvalitet og variation tilbage i frokostpausen. Vi ser frem til at høre fra dig, og være din fremtidige leverandør af frokostordning i København eller en anden af landets største byer.

Frokostfirmaet bil, der leverer frokostordning i København

Samarbejde med den Danske Naturfond

Frokostfirmaet samarbejder med Den Danske Naturfond

Vi har et samarbejde med Den Danske Naturfond. Naturfonden har lanceret kampagnen NATURBESKYTTER, hvor privatpersoner og virksomheder kan bidrage til frikøb af værdifulde naturområder i Danmark. Fonden arbejder i hele landet og forfølger sit formål ved at opkøbe jord, hvor naturen genoprettes, plejes og sikres for eftertiden. Alle opkøb sker gennem frivillige aftaler med private lodsejere. Frokostfirmaet har et ønske om at gøre virksomheden til en aktiv naturbeskytter, ved at vi donere hver gang en kunde vælger Naturfonden efter et endt evalueringsforløb hos os.