Juiceordning fra Frankly Juice

Boost trivsel og medarbejdersundhed på arbejdspladsen med Frankly Juice.

Forkæl dine medarbejdere med 100% økologisk og koldpresset juice fra Frankly Juice.

Produktserien består af 4 forskellige juice i 250 ml og 1 ingefærshot i enten 60 ml eller 500 ml. Fælles for produkterne er, at de som minimum altid består af 50% grøntsager. Juicen er baseret på koldpresning af økologiske råvarer i sæson. Intet andet. Ved koldpresning undgår de at ødelægge vitale smags- og næringsstoffer i saften, og kan dermed sikre et naturligt og ærligt produkt. Ved at anvende ingefær i både juice og shots, opnår Juicen en længere naturlig holdbarhed, da ingefæren har den virkning i kroppen, såvel som i fødevarer, at den hæmmer bakterievækst.

Frankly Juice er et næringsrigt og smagfuldt boost, der bl.a. gør det godt mellem måltiderne eller ved morgenmødet og receptionen. Som alt andet kan juiceordningen tilpasses og skræddersys jeres virksomheds behov.

Madspild

Den største synder indenfor miljø belastning kommer indirekte fra madspild. Den højeste pris betales i forbindelse med produktion af fødevarer.

Ifølge samvirke kommer ca. 70% af den samlede miljøbelastning fra produktion.

Der benyttes naturligvis en masse ressourcer i forbindelse med produktion og pga. det faktum, at vi på verdensplan madspilder omkring 1 milliard ton producerede fødevarer om året. Så er det klart at dette er et område hvor vi kunne spare på ressourcerne og skåne miljøet.

Overproduktion i forhold til niveauet af madspild er i virkeligheden en lavt hængende frugt i forhold til at kunne gøre en stor forskel.

Vi redder selvfølgelig ikke verden her i Frankly, men forsøger at gøre vores for at bidrage positivt netop her, ved at bruge 2. sorterings råvarer fra landbrug. Vores juice pressere synes jo i virkeligheden at alle råvarer er lige smukke og saften derfra er lige kvalitativ. Uagtet om agurken er skæv eller lige.

Så i stedet for at meget af dette 2. sortering frugt og grønt ender som madspild, så laver vi det om til vores smagfulde juice produkter.

Kontakt os for uddybende priser og muligheder.

 

Frankly Juice gennem Frokostfirmaet

Frankly Juice gennem Frokostfirmaet

 

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os for at høre om din virksomheds muligheder.