Frokostordning i Aalborg

Inspirerende frokostordning i Aalborg

Frokostfirmaet tilbyder nu, som noget helt nyt, også en frokostordning i Aalborg og omegn. Her er det muligt at vælge i mellem vores lokale køkkener og selv sammensætte jeres frokostbuffet, så den passer jeres behov.
I nedenstående køkkener er det muligt, at læse mere om vores samarbejdspartnere og finde den variation af køkkener, som kan matche jeres smagsløg bedst muligt.

Allergivenlige Køkkener Hos os er dit helbred og velvære vores højeste prioritet. Alle vores køkkener er designet til at tage hensyn til en række almindelige allergener. Uanset om du er allergisk over for nødder, gluten, mælk, skaldyr eller andet, sørger vi for at imødekomme dine behov. Vores team er trænet i at forstå og håndtere forskellige allergier, så du kan føle dig tryg, når du vælger vores køkkener.

Sammensæt din egen frokost

I Frokostfirmaet er vi kendte for vores høje kvalitet og fleksibilitet i København i gennem de sidste 10 år. Dette har vi naturligvis taget med os til Aalborg. Ved at sammensætte en fleksibel og alsidig frokostordning, som passer jer, er I garanteret en unik og kvalitetsbevidst frokost, leveret direkte til jeres virksomhed. Du får din egen personlige kontaktperson, som håndterer alle de udfordringer, der kan opstå, når man har en frokostordning.

Frokostordning Aalborg og nærområde

Den moderne frokost er alsidig, fleksibel og miljøbevidst. Frokostfirmaet er broen mellem Aalborgs dygtigste kantiner og Aalborgs fineste erhverv. Hos Frokostfirmaet kan virksomheder nemt bestille erhvervs frokostordning i Aalborg, hvor vi står for alt det administrative og tidskrævende.

Jeres medarbejdere får til gengæld en moderne frokostordning severet fra Aalborgs dygtigste kokke. Det er blevet numt at spise sundt og varieret, samtidig med at I slipper for lange kontrakter med en fast frokostleverandør. Løft jeres medarbejders daglige pause i frokosten til nye højder med en moderne frokostordning i Aalborg fra lokale kantiner og køkkener, med mindst mulig besvær.

Vi har investeret stort i at lave et brugervenligt IT system, der skal gøre erhervs frokostordninger nemme at håndtere. Blot ved nogle tryk fra vores app på jeres smartphone, kan I tilpasse jeres frokost efter antal medarbejder og tilføje tilkøb som snacks og friske juices. I kan også nemt afmelde frokoster, hvis I er på teambuilding tur, eller tilpasse jeres frokostønsker, hvis I får nye medarbejdere eller kunder på besøg. Det har aldrig været nemmere at tilpasse til frokosten efter præferencer eller allergener.

 

Velkendt leverandør af frokostordning i Aalborg

Vi har leveret frokostordninger til erhverv i Nordjylland i flere år, og vi kender til byens bedste kantiner. Vi er hele tiden på udkig efter samarbejdspartnere, til at levere erhvervs frokostordninger i Aalborg. Det betyder, at jeres virksomhed med tiden får tilbudt at kunne få leveret frokost fra nye samarbejdspartnere, og dermed få endnu mere varieret frokostordning muligjeder i Aalborg og omegn. 

Vi ser det som vores pligt som firma at prioritere miljøet, og at jeres mad laves lokalt, for at minimere vores CO2 udslip. Det gælder både når vi leverer mad til firmaer, eller til folk der arbejder hjemme.

Vi elsker at udforske byens mange lækre restauranter, kantiner og køkkener, så vi kan tilbyde erhverv den bedste frokost, der henvender sig til alle, uanset om man foretrækker kød, vegetar, veganer eller andet. 

Frokostordning Aalborg

Hvordan fungerer frokostordning i Aalborg med Frokostfirmaet?

Det hele starter med et møde med en af vores frokost-konsulenter, der sikrer jer en god start på jeres nye frokost-eventyr. Vi lytter til jeres behov, og kommer med vores anbefalinger. Derefter bliver I introduceret til vores brugervenlige app, der bliver jeres kontrolcenter for jeres fremtidige frokostlevering. Det er lige så nemt, som det lyder. 

Tag kontakt til os i dag, for en uforpligtende samtale om jeres mulige fremtidige frokostleverandør.

Telefon: 53 54 54 55
eller via vores kontaktformular.