Frugtordning på arbejdspladsen

Frugtordning er et grønt alternativ, og vi kan sørge for den er økologisk.

Savner I også en tætpakket frugtkurv på kontoret? Frokostfirmaet går op i simple og nemme løsninger for vores kunder. Derfor har vi allieret os med den meget populære frugtleverandør Frugt.dk. De er eksperter i levering af frisk frugt. Leveret uden leveringsgebyr på grønne elektriske cykler.

Frugt.dk udtaler om samarbejdet: “Vores grønne cykelbude har igennem en årrække leveret frugtkurve til Frokostfirmaets frokostkunder. Vi deler en fælles vision om at skabe bæredygtige løsninger og bakker op om de Klimapositive tiltag Frokostfirmaet tager. ” 

 

Firmafrugt af højeste kvalitet fra Danmarks største frugtleverandør

Frugt.dk går op i kvalitet og velvære. Som Danmarks’ største leverandør af frugtordninger til firmaer er der styr på produktet, hvor der ligeledes sættes ekstra fokus på miljøarbejdet med levering med elektriske cykler.
En løsning for kunden, som går op i pris, kvalitet og omtanke for miljøet på samme tid.

frugt ordning firma

Bestil en firmafrugtordning der passer til jeres virksomheds størrelse og sunde frugtønsker.

Vi tilbyder et stort bredt sortiment af frugtkurve og fri mulighed for at bestille en masse ekstra snacks, herunder nødder, vand, og gaveæsker.
Vælg mellem original, luksus, økologisk eller saml selv din frugtkurv med ekstra mange bananer eller hvad du godt kunne tænke dig. Fås fra 10 stk. af gangen og i kurve fra 30, 40, 50, 60 og 70 stk. Vi sørger for en skarp stk. pris på frugten.

Med i kurven er der altid: røde æbler, pærer, klementiner, bananer, blommer og appelsin. Hvis du bestiller større pakker er der også druer og appelsiner. Du kan naturligvis vælge, om du vil have en økologisk frokostordning.

Frugtordning Erhverv til den sene og spontane sult

Når jeres medarbejder bliver sultne et par timer efter frokost, sikrer en erhvervs frugtordning at de får noget ekstra energi til de sidste timer på arbejdspladsen. Hvis der altid er frugtkasser med et udvalg af frugter tilgængelig i de forskellige afdelinger, sikrer i at jeres medarbejder kan få et energiboos, når de har mest brug for det.

Supplerer man sin frugt med et par mandler og andre sunde snacks, så bevirker mandlernes indhold af gode fedtstoffer og proteiner et mere stabilt blodsukker.

7 årsager til at firmafrugt er med til at skab en sundere arbejdsplads

  1. Frugter er er stærk kilde til vitaminer og mineraler.
  2. Frugter tilbyder en bred palette af smag og teksturer.
  3. Frugter er rige på fibre. Både danskernes favoritter æbler og pærer.
  4. Frugt er har lavt kalorie og fedt-indhold.
  5. Frugt beskytter mod kræft og andre sygdomme.
  6. Frugt er med til at vedligeholde et godt helbred.
  7. Frugt er nemme og bekvemme at spise. Snup et æble fra en frugtkasse, der står på kontoret, og spis det mens du arbejder.

Kilde: Orlandohealth

Vi har gjort det nemt at vælge at sikre en frugtordning til firmaer, hvor  får det frugt I vil have, så vi sammen kan reducere madspild og spiser mere sundt på arbejdspladsen.

firmafrugt æblerDu kan læse mere om priser og ydelser herunder:

firmafrugtordning

Basis frugtkurv

frugt ordning virksomhed

Økologisk frugtkurv

frugtordning firma

Luksus frugtkurv

Nødde og snackordning

Snacks, nødder og tørret frugt

Frugt.dk står for udvælgelse, produktkontrol og levering, i samråd med Frokostfirmaet. Her er samarbejdet i højsæde.

Hold endelig ikke igen med at kontakte os, for at høre mere om din virksomheds muligheder for at få leveret firmafrugt. Hos Frokostfirmaet vil vi gerne hjælpe med, at gøre jeres hverdag lidt grønnere, og arbejdsdag lidt sundere.

Bestil jeres frugtordning i dag, og hjælp jeres medarbejdere til at spise mere frugt.

Grøn Frugtlevering