Det er ikke nemt at gøre alle kollegaer og medarbejdere tilfredse med frokostordningen, og særligt ikke over tid. Mange føler at kvaliteten altid daler over tid, mens andre blot har bruge for mere variation.
Det er ikke nemt at gøre alle kollegaer og medarbejdere tilfredse med frokostordningen, og særligt ikke over tid. Mange føler at kvaliteten altid daler over tid, mens andre blot har bruge for mere variation.
Der er flere forklaringer på, hvorfor det ikke nødvendigvis er dyrere at bruge en platform som Frokostfirmaet med flere leverandører til at hjælpe med frokostordningen sammenlignet med at få direkte fra en enkelt leverandør eller bruge en formidler / konsulent der tager et cut for at være mellemmand:
I en travl arbejdsdag kan frokosten være den eneste mulighed for at tage et åndehul og få en pause fra de daglige opgaver.
Måske har du oplevet situationen, hvor du står ved en frokostbuffet på din arbejdsplads, og du har svært ved at beslutte, hvad du vil spise, eller du har svært ved at samarbejde med dine kolleger om at dele maden.
Det er visionen med vores “2030 strategi” at højne vores frokostordning på en bæredygtig måde – rodfæstet i vores værdier.
Det er visionen med vores “2030 strategi” at højne vores frokostordning på en bæredygtig måde – rodfæstet i vores værdier.
”at sikre menneskenes nuværende behov uden at forringe fremtidige generationers muligheder for at opfylde deres.” Store ord – ja… men ikke varm luft. Nu sætter vi fokus på vores nyeste samarbejdskøkken Grand B Balance der virkelig går hele vejen med…
De nye kostråd til professionelle køkkener der laver kantine og frokostordninger. Der bliver hver dag lavet mange hundrede tusinde måltider igennem Danmarks professionelle køkkener, herunder kantiner og frokostkøkkener der laver frokostordninger til danske virksomheder. Det er derfor vigtigt at det…
Hybride arbejdspladser er kommet for at blive, hvis det er op til medarbejderne. I Frokostfirmaet er vi meget opmærksomme på, at medarbejderne hos vores virksomhedskunder ved en frokostordning og en kantineløsning, ønsker en mere hybrid arbejdsdag. Den primære årsag til…
Bæredygtighed og Klimakompensering af Frokostordningen. I Frokostfirmaet er vi meget opmærksomme på, at der er negative klimapåvirkninger ved en frokostordning og en kantineløsning. Maden man spiser koster ressourcer og CO2 udledning. Derudover er madspild endnu dyrere, og både transport og…