”Kaffe er usundt!” ”Du bør skære ned på kaffen!” ”Kaffe gør dig stresset!”. Jeg tør vove at påstå, at de fleste af os kan nikke genkendende til at have lagt øre til disse kommentarer fra venner, familie og kollegaer i…
”Kaffe er usundt!” ”Du bør skære ned på kaffen!” ”Kaffe gør dig stresset!”. Jeg tør vove at påstå, at de fleste af os kan nikke genkendende til at have lagt øre til disse kommentarer fra venner, familie og kollegaer i…
Gennemsnitsdanskeren indtager lige akkurat halvdelen af det grønt, de burde, ifølge Sundhedsstyrelsen. Ifølge Sundhedsstyrelsen bør man indtage 600 g grønt og frugt hver dag, herunder minimum 300 g grønt – helst gerne mere (1). For lidt grønt i hverdagen skyldes…
Her kommer endnu en blog skrevet af Julie Bowall, indehaver af Greenwitch. Vi stiller skarpt på den vigtige sunde balance og “vitamin nydelse”. Rigtig mange mennesker, og jeg vil påstå de fleste, forbinder et sundt måltid med sunde råvarer såsom…
Spring ikke frokosten over I en tid hvor de fleste oplever et stressende arbejdsliv, er det endnu vigtigere at være bevidst om, hvad der kan skabe en sund og balanceret arbejdsdag. Ikke overraskende viser forskning, at én måde at modvirke…
En succeshistorie om FrokostExpressen Et nyt køkken er startet hos Frokostfirmaet. Det er dog ikke uerfarne folk, der står bag køkkenet. Faktisk har brødrene Dennis og Casper, der driver FrokostExpressen været med til lidt flere succeser allerede – hvad angår…
Fra take away til catering og kantinedrift Ambitionerne er høje hos Frederik Sporon-Fiedler, som idag selv leder Kødbyens Deli, der oprindelig blev startet af Frederik og Emil Nordfalks og var et populært take away sted i Kødbyen i København. Vi har fået…
Sådan bliver du den bedste office manager Udover en god frokostordning på arbejdspladsen er der selvfølgelig også andre ting, der gør hverdagen i virksomheden god og effektiv. Her får I 9 tips til, hvordan man bliver en office manager stjerne….
I denne måned sætter vi fokus på vores køkken Bæredygtigt Køkken. Virksomheden ejes og drives af John Danielsson og Michael Balmer, som begge har stor erfaring fra fødevarebranchen – og med stor succes. Bæredygtigt Køkken har nemlig siden 2014 formået…
Denne måneds køkken er Mundwerk. De 3 partnere bag Mundwerk, Jacob Nielsen, Clement Nielsen og Nicolai Byrholt, har solid erfaring med i bagagen fra bl.a. Søllerød Kro, Restaurant Prémisse og Le Sommelier og de er alle tre drevet af en…
Hos Frokostfirmaet er kunderne i centrum og derfor er god kundeservice et af de essentielle led i vores succes. Vi værner om en god Frokostordning.