Home / Nyheder fra Frokostfirmaet / Frokostfirmaet bakker op om Alzheimerforeningens Landsindsamling – vil du også være med?

Frokostfirmaet bakker op om Alzheimerforeningens Landsindsamling – vil du også være med?

Frokostfirmaet støtter alzheimerforeningen

Den 25. september kl. 11-14 går hele Danmark på gaden for at skabe bedre vilkår for mennesker med demens og deres pårørende.

Flere mennesker rammes af demens i dag, og det er ikke en sygdom, som kan kureres. Endnu.

Alzheimerforeningen arbejder på at skabe bedre vilkår for både mennesker med diagnosen men også for deres pårørende, som også rammes hårdt.

Ved at tilmelde dig som indsamler er du med til at støtte forskning i demenssygdomme, at Alzheimerforeningen kan yde gratis støtte og rådgivning til alle, aktiviteter i hele landet og til at sprede informationer om sygdommen.

Meld dig som indsamler: https://huskedagen.dk/bliv-indsamler/bliv-indsamler/

Sammen med alle vores køkkener har vi igangsat et initiativ hvor vores kunder i uge 39 modtager en særlig “huskekage” med frokostordningen, og der vedlægges flyere og materiale der dækker sagen og opfordrer til at støtte op – det gør en forskel

Det tager kun tre timer at samle ind – skriv dig op her – det nytter ❤️

Som indsamler til Landsindsamlingen d. 25. september er du med til at støtte forskning i demenssygdomme, sprede viden om demens og at bidrage til, at alle kan få gratis støtte og rådgivning. 

Vi håber at dette kan bidrage en smule til den gode sag, og vi ønsker alle hos Alzheimerforeningen god vind med indsamlingen. 

Skrevet af Simon Bowall