Frugt.dk Quicklunch

Frokostordning København – Frugt.dk Quicklunch (minimum 3 personer)

 

 

Quicklunch tilbyder en nem frokostordning til den travle arbejdsplads

I modtager en ugentlig kasse med alt godt, til det kolde bord, i form af brød og smør, en variation af pålæg
og tilbehør samt frisk grønt. Med en frokostkasse fra Quicklunch kan medarbejderne vælge at samles om frokosten eller spise hver for sig, når det passer ind i den enkelte medarbejders planer for dagen.

Der er to Quicklunch kasser at vælge mellem og indholdet varierer fra uge til uge:

Favorit-lunch 

Frokosten til jer der ønsker lidt mere. Kassen indeholder brød og smør, en variation af lækkert pålæg med dertilhørende tilbehør og frisk grønt.

Luksus-lunch 

Frokosten til jer der ønsker det hele. I denne kasse får I brød og smør, en variation af lækkert pålæg med diverse tilbehør, masser af frisk grønt samt snacks og grøntsager med ugens dip.

Alle kasser indeholder:

  • Rugbrød
  • Smør
  • Pålæg
  • Tilbehør
  • Ost
  • Frisk grønt

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

Favorit-lunch

Favorit Quicklunch

Luksus-lunch

Luksus Quicklunch

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Køkkenet ligger på Jydekrogen 7, 2625 Vallensbæk og levere frokostordning i København.

Ugens menu