Deli Deluxe

Deli Deluxe

Havnens Gourmet hos Frokostfirmaet

 

Køkkenet tilbyder frokostløsninger, som tilgodeser kundernes behov og skaber glæde om frokostbordet.

Århuskøkkenet, Deli Deluxe, har høstet masser af roser fra kunderne siden de startede i 2011.

De går i særdeleshed op i et godt produkt og tilfredse kunder, og anvender kun de bedste råvarer, så kvaliteten kan smages i hver eneste ret.

 

 

Kunden kommer altid i første række og de stræber sig for at tilfredsstille den enkelte medarbejder på jobbet – så er du ikke til rugbrød, rodfrugter eller noget helt tredje, så er det Deli Deluxe du skal opsøge. Her bliver der taget hånd om det.

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

*For yderligere spørgsmål angående allergener kontakt venligst køkkenet på 23 20 44 80 eller vores kundeservice på 53 54 54 55.

firmajulefrokost

Ugens menu