Deli Deluxe

Frokostordning Aarhus – Deli Deluxe (spørg angående minimum kuvertantal) 

 

Havnens Gourmet hos Frokostfirmaet

 

Køkkenet tilbyder frokostløsninger, som tilgodeser kundernes behov og skaber glæde om frokostbordet.

Aarhuskøkkenet, Deli Deluxe, har opnået anerkendelse fra kunderne siden deres begyndelse i 2011. Virksomheden lægger særlig vægt på at levere et førsteklasses produkt og sikre tilfredse kunder ved udelukkende at anvende de bedste råvarer, så kvaliteten kan nydes i hver eneste ret.

Kunden er altid i fokus, og virksomheden stræber efter at imødekomme den enkelte medarbejders præferencer på arbejdspladsen. Så hvis du ikke er til rugbrød, rodfrugter eller noget helt tredje, er Deli Deluxe stedet, du bør opsøge. Her bliver der taget hånd om dine ønsker.

Deli Deluxe er også kendt for deres engagement i at tilbyde førsteklasses frokostordninger i Aarhus og omegn. Med deres kulinariske kvaliteter og personlige service har de skabt en positiv oplevelse for deres kunder. Du finder dem på Eskebæk Plads 6, 8660 Skanderborg.

 

 

Deli Deluxe frokostordning består af:

* Varm ret med tilbehør
* Salatbar og let salat
* 2 pålæg som variere ml. 2 pålæg el. 1 pålæg og ostefad
* Kagedag

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Vil du se andre køkkener med frokostordning i Aarhus og omegn

 

firmajulefrokost

Ugens menu