Home / Uncategorized / Ambitionen er simpel – Vi har udviklet et værktøj der gør køkkenerne 10 gange bedre

Ambitionen er simpel – Vi har udviklet et værktøj der gør køkkenerne 10 gange bedre

Ny mobil-App til medarbejderen åbner for ratings i uset skala – og det vil revolutionere måden frokosten nydes på i små og mellemstore virksomheder over de næste par år.

Frokostfirmaet har i starten af januar lanceret en revolutionerende ny medarbejder-App som kommer til at vende markedet for frokostordninger på hovedet.

”Ambitionen er simpel – Vi har udviklet et værktøj der gør køkkenerne 10 gange bedre – og den gamle tendens med at skifte køkken hele tiden står faktisk til at falme”, udtaler direktør Simon
Bowall.

Kort fortalt kan alt omkring ens frokost styres igennem appen. Dertil er fokus på ratings, så alle delkomponenter rates – op til 30.000 forskellige ratings om dagen kan pt optimalt køres igennem platformen, da vi forventer at op mod 3000 spisende kunder dagligt vil rate. Vi udvikler på den måde profiler over kundernes præferencer i en hidtil uset detaljegrad. Dermed kan kokken præcis
se hvad der fungerer, og ved at have adgang til globale benchmarks for alle vores knap 50 samarbejdskøkkener i Danmark –på daglig basis se om det fungerer eller ej i køkkenet.

Frokostfirmaet lever af at servicere vores virksomhedskunder – men I vores strategi handler det ligeså meget om, at køkkenerne er at betragte som vores kunder.

”Filosofien bag går på, at når køkkenet performer helt i top, og er udtalt tilfredse med vores platform, så kommer det direkte vores fælles virksomhedskunder til gode. Sådan har vi altid arbejdet, og I et meget konkurrencepræget marked kan vi se at det fungerer, da vi organisk vækster med ca. 25% om året” fortsætter Simon Bowall.

Næste fase af appen handler om implementering af en række services som virksomhederne, medarbejderne og vores samarbejdspartnere vil få gavn af.

”Det handler faktisk om at begrænse sig – for mulighederne virker nærmest uudtømmelige pt”, afslutter Simon Bowall.

For yderligere information – kontakt Adm. Direktør Simon Bowall – sb@frokostfirmaet.dk, tlf: +45 23 81 47 87

Kort om Frokostfirmaet
Frokostfirmaets overordnede mål er at levere mad der skaber begejstring og velvære på danske arbejdspladser. Erfaringer fortæller, at selvom man er glad for sin frokost, så kan selv den lækreste frokostordning blive triviel i længden. Her står Frokostfirmaet klar til at hjælpe med et stort udvalg af delikate køkkener til fordelagtige priser. Alt samlet i en brugervenlig mobil App.

Download app her:


Selve bestillingssystemet kan også tilgås her: https://app.frokostfirmaet.dk/da