Home / Nyheder fra Frokostfirmaet / BetterBox – Bæredygtige og Økologiske Snacks til hele kontoret

BetterBox – Bæredygtige og Økologiske Snacks til hele kontoret

BetterBox er nyeste samarbejdspartner indenfor bæredygtige snacks til kontoret, og vi har stillet dem et par spørgsmål til deres super lækre produkter. De kan bestilles direkte i gennem Frokostfirmaet’s app eller online platform, på samme måde som man bestiller frugt, Juice, eller styrer sin faste Frokostordning.

KORT OM BETTERBOX

BetterBox gør det nemt at være lidt bedre ved dig selv og andre. Vi er som en gammeldags ekspedition, der hele tiden er på opdagelse iført tropehjelm og kritisk sans. Vi tester os gennem junglen af økologiske og forsvarligt producerede snacks og treats for at sende de bedste hjem til dig eller dine kollegaer på arbejdspladsen.

Vi ved, at alle taler om økologi og bæredygtighed. Men for os er det også vigtige principper, når mørket falder på, og alle er gået hjem. Vi synes livet er for smukt til kunstige farve- og tilsætningsstoffer og vi tror inderligt på plantebaserede og giftfrie produkter. Alle treats kommer fra producenter, der enten donerer til regnskovens bevarelse, indgår i NGO støtteprogrammer, arbejder for udbredelse af diversitet eller helt konkret planter et træ for hver produkt du køber. Eller måske kommer produktet fra den lille innovative, økologiske producent, som ønsker at gøre det let for forbrugerne at vælge det rigtige. Netop heraf udspringer ideen med BetterBox som er ’bæredygtighed for krop, sjæl og natur.’
-Sarah CEO og Founder

Læs endnu mere om produkterne her.

Bestil dem direkte her.

Teamet bag Frokostfirmaet