Gastroværket Trekantområdet

Frokostordning Trekantområdet – Gastroværket (min. 15 kuverter)

 

Velkommen til Gastroværket – din valgte destination for førsteklasses frokostordning. De specialiserer sig i at tilbyde frokostoplevelser af højeste kvalitet, skræddersyet præcist efter dine unikke behov og ønsker.

De forstår vigtigheden af at have en pålidelig og praktisk frokostordning til din virksomhed. Derfor præsenterer de et alsidigt udvalg af frokostmenuer, der imødekommer en bred vifte af præferencer og krav. Deres erfarne kokke forbereder friske, sunde og delikate retter, der leveres direkte til din virksomheds adresse.

Med Gastroværket kan du stole på, at din virksomheds frokostbehov er i trygge hænder. Deres dedikerede team er klar til at opfylde dine frokostønsker med smag og professionalisme.

 

Eksempler på en frokostordning:

Én lille lun ret med inspiration fra hele verden, det kunne være:

– Risotto med krondyr, vesterhavsost, vilde svampe og urter

– Æggekage med tomater, purløg, rugbrød og rigelige mængder bacon

– Gammeldags kylling, ristede kartofler, brun sauce og agurkesalat

– Glaseret skinke med flødekartofler og bagte gulerødder

To slags pålæg og tilbehør

– Røget spegepølse med rørt remoulade og ristede løg

– Oksebryst med hjemmelavet peberrodssalat og løgkarse

To blandede salater

– Kålsalat med vilde skovbær og ristede nødder

– Arabisk inspireret bulgursalat med mynte, persille og citron

Salatbar og to hjemmelavede dressinger

– Tomat, agurk, radiser og gulerod, hjemmelavede brødcroutoner og saltede mandler samt oliven

– Vinaigrette med sennep og honning fra dejlige Danmark

– Hjemmelavet hvidløg/chili dressing

Lyst og mørkt brød

– Frisk kernerugbrød, gulerodsrugbrød

– Koldhævet surdejsbrød, baguettes, flutes

– Focaccia med rosmarin og smagfuld olivenolie

Diverse dips og cremer

– Hjemmelavet hummus, aioli, oliventapenade

Kage

– Hjemmebagt chokoladekage

– Drømmekage fra Brovst

 

Om Gastroværket

Gastroværket åbnede dørene første gang i 2020, og har efterfølgende gået målrettet efter at levere mad af høj kvalitet, til både private og erhverv.

Fordi at nørderi og madglæde går hånd i hånd, opstod projekt Gastroværket. De har fra starten haft fokus på at beholde grundstenene i de klassiske smage og teknikker.

Med beliggenhed i det gamle “DOKKEN” på Lyøvej 8A i 6100 Haderslev spreder duften fra gryderne sig over hele industriområdet, og til de omkringliggende virksomheder.

Kokken Phillip

Som uddannet kok og tidligere udtaget til kokkelandsholdet går Phillip til madlavningen med en eksperimenterende og nytænkende tilgang – og med en evne til at navigere i kaos. Inspirationen fra det nordiske køkken ligger til grund for de mange smagsnuancer og hver opgave løses med udgangspunkt i et ønske om kontinuerligt at opkvalificere sit håndværk.

Med et CV der varierer lige fra klassiske kroer, til Michelin-restauranter, kan Phillip mere eller mindre lave alt slags mad.

Kærlighed

Kærlighed til grøntsager og klassiske nordiske smage bruges i Phillips køkken, når han laver mad som passer perfekt ind i den tid som vi befinder os i.

Hvis du sidder med bestemte ønsker, så tag en snak med os, for køkkenet elsker udfordringer.

 

 

Se andre køkkener med frokostordning i Trekantområdet her

Ugens menu