Frokostordning i Trekantsområdet

Inspirerende frokostordning i Trekantsområdet

Frokostfirmaet tilbyder nu også en fantastisk frokostordning med mad ud af huset i Trekantsområdet. Her er det muligt at vælge i mellem vores lokale køkkener og selv sammensætte jeres frokostbuffet. Så den passer præcist til jeres behov.
I nedenstående køkkenoversigt er det muligt, at læse mere om vores samarbejdspartnere, og finde den variation af køkkener, som kan matche jeres smagsløg bedst muligt. Vi stiller store krav til vores samarbejdskøkkener, og det kan tydeligt ses i kvaliteten i frokostordningen.

Sammensæt din egen frokost

Vi er kendte for vores høje kvalitet og fleksibilitet i hele landet, og ikke mindst i trekantsområdet. Ved at sammensætte en fleksibel og alsidig frokostordning, som passer jer, er I garanteret en unik og kvalitetsbevidst frokost. Frokostordningen bliver leveret direkte til jeres virksomhed. Vores køkkener prøver at udfordre de klimaudfordringer, vi står overfor, ved at implementere tiltag inden for bæredygtighed og madspild. Hvis du er interesseret i at høre mere om mad ud af huset i Trekantsområdet, så kontakt Frokostfirmaet på info@frokostfirmaet.dk eller telefon nr: 53545455