Veggie Loop by Lonogoma

Frokostordning København – Veggie Loop by Lonogoma (minimum 12 personer)

 

Når det skal være lidt grønnere

 

Frokosten er så vidt økologisk, og så vidt muligt kun danske råvarer.

Når du nyder frokosten fra Loop by Lonogoma, skal den ikke blot smages, men også kunne fornemmes og ses. Køkkenet lægger særlig vægt på det grønne valg og har dedikeret sig til at levere en oplevelse, hvor det er tydeligt, at dygtige håndværkere har arbejdet med omhu og professionalisme. Det er ikke blot en “tag selv” frokostbuffet, men en mulighed for at udforske og nyde en bred vifte af lækre retter inden for rammerne af den bedste frokostordning i København.

Loop by Lonogoma har valgt at tilberede maden fra bunden fra den allerførste dag. Dette sikrer, at alle retter er hjemmelavede og kun indeholder førsteklasses ingredienser uden brug af konserveringsmidler. Buffetens udvalg er ikke kun friskt og varieret, men også inspireret af skiftende årstider og dagens friske råvarer, hvilket tilføjer en ekstra dimension til smagsoplevelsen.

Køkkenet der ligger på Bregnerødvej 124 i 3460 Birkerød har nøje udvalgt et basissortiment af daglige ingredienser, der opfylder strenge krav til ernæring, kvalitet og pris. Dette sikrer, at der dagligt kan sammensættes ernæringsrigtige råvarer til en velsmagende, spændende og varieret madoplevelse for alle medarbejdergrupper.

Lonogoma værdsætter friheden til at udnytte årstidens råvarer, deres egen kreativitet og de håndværksmæssige kvaliteter, som et førsteklasses køkken besidder. Dette afspejles i hver bid af den lækre madoplevelse.

 

Menuopbygningen er således:

Varm ret med tilbehør (vegetarisk 1 gang om ugen)

2 x blandet salater med dressing

2 pålæg

Fisk på den varme om torsdagen

Kage torsdag

Hjemmebagt rugbrød

Hjemmebagt lyst brød

Portionsanrettet er således:

Varm ret med tilbehør (vegetarisk 1 gang om ugen)

1 x blandet salat

Fisk på den varme om torsdagen

Kage torsdag

Hjemmebagt bolle

 

Der kan være lækkerier med også her som:

– Bønne/soya bøffer med grønne asparges nye kartofler og sauce blanc.

-Modne avokado med ristede mandler og syltet citron

-Rødbede wraps med grønsags tatar

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Jacob fra Loop kantiner

 

 

 

 

Ugens Menu