Veggie Loop by Lonogoma
Veggie Loop by Lonogoma (minimum 20 personer)
Alt er tilberedt med kærlighed
Hos Loop laver Jacob og Co. mad med hjertet og med sæsonens råvarer.
Med fokus på glutenfri, laktosefri, vegetariske og veganske muligheder.
Alt er hjemmelavet hos Loop! Altid.
Frokosten er så vidt økologisk, og så vidt muligt kun danske råvarer.
Nå man får frokost leveret fra Loop by Lonogoma, skal det kunne duftes, mærkes og ses. Køkkenet har gjort sig umage, og at professionelle håndværkere har arbejdet med råvarerne. Alt sammen for at give kunderne den bedste oplevelse. En frokostbuffet skal ikke bare være ”tag selv mad”, men ”jeg skal også prøve”.
Derfor tilbereder Loop by Lonogoma fra den første dag maden fra bunden. Den er hjemmelavet, så vi ved, at den kun indeholder førsteklasses ingredienser og ingen konserveringsmidler. Buffetens udvalg er friskt, varieret, spændende og sundt, og du mærker, at Lonogoma bliver inspireret af årstidernes skifte og dagens friske råvarer.
Loop by Lonogoma har udvalgt et basissortiment af varer, som de bruger dagligt. Disse varer er omhyggeligt udvalgt til at kunne opfylde krav til ernæring, kvalitet og pris. Det betyder, at vi kan sammensætte ernæringsrigtige råvarer til en velsmagende, spændende og varieret madoplevelse hver dag – for alle personalegrupper.
Lonogoma har stor frihed til at udnytte årstidens råvarer, egen kreativitet og de håndværksmæssige kvaliteter, som et godt køkken er i besiddelse af.
Menuopbygningen er således:
Varm ret med tilbehør
2 x blandet salater med dressing
2 pålæg
Fisk på den varme om torsdagen
Kage torsdag
Hjemmebagt rugbrød
Hjemmebagt lyst brød
Portionsanrettet er således:
Varm ret med tilbehør
1 x blandet salat
Fisk på den varme om torsdagen
Kage torsdag
Hjemmebagt bolle
Der kan være lækkerier med også her som:
– Bønne/soya bøffer med grønne asparges nye kartofler og sauce blanc.
-Modne avokado med ristede mandler og syltet citron
-Rødbede wraps med grønsags tatar
Prøv dette lækre vegetariske køkken

Jacob fra Loop kantiner