Home / Uncategorized / Gazelleprisen 2016

Gazelleprisen 2016

Gazelleprisen 2016 Frokostfirmaet

YES! Så er det endelig blevet vores tur! Frokostfirmaet er blevet tildelt den meget fornemme Gazelleprisen 2016 fra Børsen.

Gazelleprisen 2016 går til… Frokostfirmaet

Vi er så utrolig glade og stolte over, at kunne modtage Gazelleprisen. Det er en stor ære at Frokostfirmaet bliver anerkendt for den vækst vi har kunnet fremvise.

En stor tak skal der ligeledes lyde til alle vores fantastiske kunder, som har gjort dette muligt for os. Og en tak til vores dygtige medarbejdere og leverandører, som hver dag knokler for at levere et topprodukt – uden det samarbejde vi lægger for dagen ville Frokostfirmaet ikke eksistere.

Gazelleprisen er blevet uddelt af Børsen siden 1995, og modtageren er virksomheder, som i de seneste fire regnskabsår har kunnet vise kontinuerlig vækst i omsætningen og samlet set har formået, at fordoble omsætningen eller bruttoresultatet.

Vi brænder for det vi laver og vi fortsætter med, at levere den bedste frokost, fra de bedste køkkener og med den bedste kundeservice – og med det mål for øjet bliver dette næppe den eneste Gazelle vi kan pryde vores kontor med i fremtiden! Frokostfirmaet er kendt for kvalitet og fleksibilitet og dette vil vi ikke ændre på – Tak!

//Frokostfirmaet

Vil du høre mere om vores produkt og services, er du altid velkommen til, at kontakte Frokostfirmaet over telefon eller via vores kontaktformular.