The Catering Kitchen

Frokostordning København – The Catering Kitchen (minimum 10 personer)

 

 

Sund, frisk og skøn frokost lavet med kærlighed, ærlighed og kompetence

Fra det store nyistandsatte køkken på Lindevangs Alle 3, 2000 Frederiksberg leverer køkkenet dagligt en frokost med fokus på sæsonens råvarer, friskt leveret til jer. Menuen er ikke mere fast end at der hele tiden er plads til gode idéer, kreative indslag og hurtige beslutninger.

 

 

Vi sætter en stor ære i at lave maden fra bunden, hvilket betyder, at vi har stort fokus på sunde, friske råvarer, gerne fra lokale leverandører, samt på smagen og synsoplevelsen, i vores frokostordning.

 

 

Hos The Catering Kitchen lægger vi vægt på smag og variation i vores frokostbuffet. Vi opfylder behovet for både traditionel dansk frokost, vegetarisk mad, samt retter med inspiration fra det internationale køkken.

 

The Catering Kitchens frokostordning består af:

  • Varm ret med garniture 
  • 2 fyldige salater
  • 2 slags pålæg 
  • Rigeligt hjemmebagt landbrød og rugbrød
  • Kage om onsdagen
  • Ugentlig surprise

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

Ugens menu