The Cantina, Vejle
The Cantina, Vejle (minimum 10 personer)
Hos The Cantina svinger kokkene gryderne, og tryller lækre retter frem af høj kvalitet.
Med mange års erfaring inden for catering til alle typer arrangementer får du et dedikeret og professionelt køkkenteam, som aldrig går på kompromis med smag og kvalitet. Hjemmebagt brød, farverige salater og lækre dressinger danner rammer om en solid og helstøbt frokost hver dag.
De arbejder hver dag med, at din frokost skal være sund, fuld af smag og nærende. Alt i alt en frokost. der inspirerer og motiverer.
Med vores eget bageri Fresh Bakery sikrer vi at i altid får et lækkert økologisk surdejs brød med til maden. Med mulighed for at købe vores bagerbrød med hjem.
The Cantina i Vejle tilbyder en frokostordning bestående af:
* Varm ret
* 2 fyldige salater
* 2 slags pålæg
* Økologisk friskbagt surdejsbrød og rugbrød fra eget bageri
* Kage én gang ugentligt
Brændstof til hjernen
Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.
Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.
Særlige hensyn
Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.
Mødeforplejning
Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.
Mindre madspild
Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.