Spis Godt

Frokostordning Aarhus – Spis Godt (minimum 5 kuverter)

 

Hos Spis Godt laver de klassisk mad, som I forventer det af en frokostordning, men med et lille twist. De laver nemlig mad med en sundere tilgang. De bruger lidt flere grøntsager og sparer på overflødigt fedt og sukker – uden at gå på kompromis med smagen.

 

Ønsker I at sikre, at jeres medarbejdere får en frokost, der både mætter og smager godt? For at bevare energi og overskud til at klare en hektisk arbejdsdag er det afgørende med en sund og nærende frokost. Derved får kroppen det nødvendige brændstof til at fungere optimalt.

Trods dette associeres sund mad ofte med en smule kedelig og smagløs oplevelse. Når I skal vælge, hvem der skal stå for jeres frokostordning i Aarhus og omegn, er det derfor vigtigt at vælge en leverandør, der forstår kunsten at gøre sund mad spændende. Dette sikrer, at jeres medarbejdere glæder sig til at nyde frokosten og ikke forlader bordet sultne.

Historien om Spis Godt går tilbage til november 2012, hvor Jeppe og hans gode ven, samt tidligere kokkelærling, Martin grundlagde virksomheden. Siden har de drevet Spis Godt med en klar vision om at servere sund, mættende og smagfuld mad baseret på friske råvarer. Baggrunden for dette er en simpel filosofi om at lave spændende mad med dybde, som alle har lyst til at spise. Find dem på Oceanvej 13 i 8000 Aarhus C, og oplev historien bag deres engagement i at levere velsmagende og nærende frokostordninger.

 

Spis Godt

 

Eksempel på en Uge menu for deres frokostordning: 

 

MANDAG

  • Hønsesalat
  • Røget filet med æg royal
  • Dagens 3. pålæg
  • Salat af blomkål vendt med ruccola og brunet smør og mandler
  • Salatbar med 4 toppings
  • Brændende kærlighed med syltede rødbeder
  • Estragon dressing

 

TIRSDAG

  • Sprængt bryst med peberrodscreme
  • Paté med Cornichoner
  • Ost fra torvet
  • Tabouleh med urter og persille
  • Salatbar med 4 toppings
  • Ungarnsk gullash serveres med stegte kartofler
  • Chili dressing

 

ONSDAG

  • Kalkun chorizo med estragon
  • Kartoffelmad med bacon og purløgscreme
  • Onsdagskage
  • Salat af kål vendt med squash, radiser og feta
  • Salatbar med 4 toppings
  • Boller i karry serveres med dampet ris
  • Ingefærcreme

 

TORSDAG

  • Laksesalat
  • Græsk farsbrød med Tzaziki
  • Ost fra torvet
  • Råkost med citron og rosin
  • Salatbar med 4 toppings
  • Marineret kyllingespyd serveres med nudler vendt med sursødsovs
  • Karry dressing

 

FREDAG

  • Tærte med kylling og spinat
  • Ribensteg med rødkål
  • Dagens 3. pålæg
  • Pastasalat vendt med tomater og frisk spinat
  • Salatbar med 4 toppings
  • Byg selv burger med hakkebøf, tomat, agurk, blandet salat og Jeppes burger dressing
  • Citron dressing

Spis Godt

 

Spis Godt

 

Vil du se andre køkkener med frokostordning i Aarhus og omegn

 

Ugens menu