Send Flere Krydderier

Frokostordning København – Send Flere Krydderier (minimum 10 personer)

Send Flere krydderier

Farvestrålende vegetarisk frokost med stor kærlighed til verdens krydderier

Hos Send Flere Krydderier laver de mad fra bunden og med stor kærlighed til verdens krydderier. Der er fokus på økologi og bæredygtighed, og der bliver altid taget udgangspunkt i sæsonens grønne råvarer. Foruden hjemmebagt brød og lækre, farverige salater, laver de hver dag varme og krydrede retter med inspiration fra hele verden – alt sammen leveret fra deres hyggelige café på Nørre Allé 7, 2200 København N direkte til døren til dig og dine kollegaer.

Send Flere Krydderier er en registreret socialøkonomisk virksomhed, hvilket betyder, at vi både driver forretning på markedsvilkår og tager et ekstraordinært socialt ansvar. Send Flere Krydderier er skabt med det formål, at skabe jobs og arbejdspladser, til minoritetsetniske kvinder med begrænset erhvervserfaring.

 

 

Send Flere Krydderier tilbyder en frokostpakke bestående af:

* Dagens varme ret
* Fyldig salat af årstidens grønt
* Vegetarisk/fiske pålæg
* Hjemmebagt fladbrød
* Varierende dip eller spread
* Tilbehør som fx tabbouleh, couscous eller bulgur

Det er muligt at tilkøbe varm kødret

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

 

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Ugens menu