ROS Catering

ROS Catering (minimum 10 personer) 

ROS Catering

Velkommen til ROS Catering

ROS Catering har eksisteret i mange år.

Sideløbende med walk-in gæster, har restauranten haft et utal af serveringer til begivenheder ud af huset, det vi kalder catering. Med så stor en cateringsucces, har vi taget springet og startet ROS Catering, der skal levere de bedste madoplevelser ud af huset, til glæde for vores og jeres gæster.

Med erfaring fra anerkendte restauranter som blandt andet Brødrene Price, Restaurant Høst (Cofoco), Orangeriet i Kongens Have og Brøndums Hotel i Skagen, Mash i Odense, kongenshave og Frank A.

Står du overfor at skulle holde stor og lækker middag for familie eller venner inden længe?

Så lad Ros catering klare det for dig. Vi klarer alt fra indkøb, madlavning, servering og oprydning. Alt bliver klaret for dig, så du kan koncentrere dig om at gøre det vigtigste- at være en god vært for dit selskab.

Du kan stresse af ved ikke selv at stå for indkøb og madlavning. Nyd blot dine gæsters selskab.

Vi laver alt lige fra private dining, bryllup, konfirmation, barnedåb, reception, madkursus, firmaarrangementer til andre begivenheder – vi laver alle slags arrangementer store som små, og frokostordninger.

Ros catering

ROS Catering tilbyder en frokostordning bestående af:

* En varm ret
* To salater
* 2 x pålæg
* 2 slags brød
* Kage/sødt én gang pr. uge.

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Kontrol Rapport ROS Catering

Ugens menu