Mødeforplejning

Mødeforplejning til erhverv – Kvalitet og variation i højsædet

Står du og mangler hjælp til dit næste møde, er Frokostfirmaet klar med den mødeforplejning du behøver.

 

mødeforplejning fra vandkunsten sandwichI samarbejde med blandt andet det meget velrenomerede sandwichsted, Vandkunsten, leverer Frokostfirmaet kvalitetsbevidste sandwiches til dit næste møde.

Vandkunsten leverer friske og hjemmebagte sandwiches, baseret på ægte italienske opskrifter og med lækre specialiteter. Kunderne er vilde med dem!
Få næsten lige den smagsvariant du har lyst til. Hvad end om der er tale om grillet kalkun, marineret oksefilet, stegt kylling eller italiensk oksesalami.
Der laves ligeledes vegetariske alternativer med de lækreste grillede grøntsager.

mødeforplejningvandkunsten sandwich

 

Hallernes smørrebrød Ønskes noget mere klassisk tilbyder Hallernes Smørrebrød både smørrebrød og pindemadder. Hallernes Smørrebrød er kendt for deres høje kvalitet indenfor smørrebrød. Her vil det være muligt at bestille klassikere, som hønsesalat, kartoffelmad, sild og tartar.

Du kan vælge i mellem forskellige typer, således at det opfylder hver enkelt medarbejders behov.

 

Hallernes smørrebrød mødeforplejning

 

Køkkenet Klintholm Gastronomi er ligeledes en stærk leverandør indenfor diverse mødeplatter, som høster store roser fra kunderne. Her er det muligt at komme med specifikke ønsker eller blot lade køkkenet vælge et lækkert udvalg af danske og internationale tapas-retter.

Bestil direkte ved at skrive til os, eller give os et kald. Så klarer Frokostfirmaet din mødeforplejning, så det lever op til dine og kundernes forventinger og behov.

Praktiske oplysninger i forbindelse med bestilling af mødeforplejning

Vi leverer maden til jer til det ønskede tidspunkt og ønskede adresse.

Er mødet andetsteds end jeres hovedkontor, så er det intet problem. Vi leverer og bærer ind, hvorend jeres møde måtte være.

Ring med jeres bestilling godt 4-5 dage forinden. I kan naturligvis vælge den løsning I helst vil have. I kan også vælge at blive rådført til hvad der plejer at være en succes til jeres type møde, lokation og så videre. Vi har leveret mødeforplejning til at virksomheder, og har stor kendskab til, hvilke form for mødeforplejning, der passer til typer møder.

Derefter aflægger I en bestilling. Så tager vi os af resten. Det har aldrig været nemmere at sikre, at mødedeltagerne får mad udefra, og den energi de har brug for. I kan evt. vælge at supplere op med lækre juices fra Frankly Juices.

Kontakt os i dag, og lad os hjælpe jer med at få proviant til jeres næste møde.