Madkonceptet

Frokostordning København – Madkonceptet (minimum 20 personer) 

madkonceptet

 

 

Hos Madkonceptet lever de efter 5 kerneværdier: kvalitet, service, fleksibilitet, ærlighed og kreativitet.

I er garanteret en frokostordning med inspirerende kvalitetsmad, som kun er tilberedt af de bedste råvarer – friske og lokale. Hos Madkonceptet tager de udgangspunkt i, at jeres firmafrokost skal være sund og velsmagende, og at der skal være noget for enhver, så ingen går skuffede eller sultne fra frokostbordet.

Madkonceptet har stort fokus på variation, for det kan godt blive lidt kedeligt i længden med de samme salater og pålægsfade dag ud og dag ind. De følger hele tiden udviklingen inden for den gastronomiske verden. Derfor er to dage heller ikke ens, når I modtager frokost fra Madkonceptet, og de sætter en ære i at videreudvikle og nytænke deres opskrifter.

 

Madkonceptet

 

Madkonceptet tilbyder en frokostordning bestående af:

* Dagens varme ret med tilbehør
* 1 fyldig salat
* 1 grøn salat baseret på årstidens grønt samt dressing
* 2 slags pålæg med klassisk tilbehør
* Hjemmebagt mørkt brød
* Hjemmebagt lyst brød
* Kage hver torsdag

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Madkonceptet smiley

Ugens menu