Loop Catering by Lonogoma

Frokostordning København – Loop Catering (minimum 12 personer)

 

Alt er tilberedt med kærlighed

Loop kantiner

 

Hos Loop laver Jacob og Co. mad med hjertet og med sæsonens råvarer.
Med fokus på glutenfri, laktosefri, vegetariske og veganske muligheder.
Alt er hjemmelavet hos Loop. Altid.

 

 

Når man får frokost leveret fra Loop by Lonogoma på Bregnerødvej 124, 3460 Birkerød, skal det kunne duftes, mærkes og ses. Køkkenet har gjort sig umage, og professionelle håndværkere har dedikeret deres ekspertise til råvarerne. Alt sammen for at give kunderne den bedste oplevelse af Frokostordning København. En frokostbuffet hos os er ikke bare ”tag selv mad”, men ”jeg skal også prøve”.

Derfor tilbereder Loop by Lonogoma fra den første dag maden fra bunden. Den er hjemmelavet, så vi ved, at den kun indeholder førsteklasses ingredienser og ingen konserveringsmidler. Buffetens udvalg er friskt, varieret, spændende og sundt, og du mærker, at Lonogoma bliver inspireret af årstidernes skifte og dagens friske råvarer.

Loop by Lonogoma har udvalgt et basissortiment af varer, som de bruger dagligt på Bregnerødvej 124, 3460 Birkerød. Disse varer er omhyggeligt udvalgt til at kunne opfylde krav til ernæring, kvalitet og pris. Det betyder, at vi kan sammensætte ernæringsrigtige råvarer til en velsmagende, spændende og varieret madoplevelse hver dag – for alle personalegrupper.

Lonogoma har stor frihed til at udnytte årstidens råvarer, egen kreativitet og de håndværksmæssige kvaliteter, som et godt køkken er i besiddelse af. Bestil din Frokostordning København fra Loop by Lonogoma og oplev en kulinarisk rejse skabt med passion og omhu.

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

Loop

Menuopbygningen er således:

  • Varm ret med tilbehør (om torsdagen er den varme ret vegetarisk)
  • 2 x blandet salater med dressing
  • 2 pålæg
  • Kage torsdag
  • Rugbrød
  • Lyst brød

 

 

Ugens Menu

Ugens menu