Langhoff & Juul

Langhoff & Juul

Velsmagende og økologiske madoplevelser til frokostbordet

At mødes med dem, du holder af. Over go’ mad. I omgivelser, der får skuldrene til at sænke sig. Snakken til at gå. Og latteren til at løbe. Imens smagsløgene forkæles. Og sulten stilles. Af Klassikerne, Favoritterne eller De kreative. På en menu, der ofte skifter. Med årstid og råvarer.

Menuen bliver planlagt fra uge til uge og de bruger al deres gastronomiske opfindsomhed på at lave en menu som smager godt, er baseret på lækre råvarer og bliver leveret af friske cykel-bude .

Langhoff & Juul har det økologiske spisemærke i sølv, hvilket betyder at de skal dokumentere, at de økologiske føde- og drikkevarer udgør 60-90 procent af det samlede indkøb. Restauranten skriver på sin hjemmeside,”det er ikke en religion for os, men slet og ret en holdning til smag, dyrevelfærd, miljø og sundhed”.Et koncept som tydeligvis henvender sig til det unge publikum og vi tilslutter os gerne. Vi er også helt enige i, at”godt håndværk og god kvalitet gør hele forskellen”.

Eksempel på ugemenu:

Mandag

Den varme. Oksegryde med chorizo, tomat og blegselleri, dertil fyldig ris med kidneybønner.
Salat. Bulls blood, saltbagt selleri, syltet blegselleri, croutons og karse.
Vegetar:  Vegetargryde med tofu, tomat og blegselleri, dertil fyldig ris med kidneybønner.
Dressinger til ugen: Løvstikkecreme og Citrus vinegrette.
Hertil friskbagt brød

Tirsdag

Den varme. Marinerede kyllingeunderlår, bagte rødbeder, pastinakker og sennepssauce.
Salat. Spinat, glaskål, couscous, græskarkerner og brøndkarse.
Vegetar:  Marinerede blomkål, bagte rødbeder, pastinakker og sennepssauce.
Hertil friskbagt brød 

Onsdag

Den varme. Torsk i kokosmælk med rød peberfrugt og broccoli, dertil nudler med porrer og persille.
Salat. Spæd grønkål, syltede rosenkål, persillerødder og persille.
Vegetar: Østershatte i kokosmælk med rød peberfrugt og broccoli, dertil nudler med porrer og persille.
Hertil friskbagt brød

Torsdag

Den varme. BBQ nakkefilet med bagte kartofler og coleslaw.
Salat.  Råkost med savojkål, pærer, æbler, græskarkerner og kørvel.
Vegetar: Bbq kikærtedeller med bagte kartofler og coleslaw.
Hertil friskbagt brød

Fredag

Den varme.  Fladbrød med braiseret lammebov, stegte majs, aubergine, feta, hjertesalat og myntedressing.
Salat.  Mitzuna, boghvede, jordskokker, syltede porer og brøndkarse.
Vegetar:  Fladbrød med krydrede kikærter, stegte majs, aubergine, feta, hjertesalat og myntedressing.
Hertil friskbagt brød

Ugens menu