Lagkagehuset Aarhus

lagekagehuset I Frokostfirmaet

 

 

Man kan smage, at der er lagt tid og energi i at levere de bedste løsninger til kunderne i Aarhus og omegn.

Lagkagehuset er efterhånden blevet et velkendt brand i Aarhus og resten af Danmark. Dette skyldes især, at de gennem tiden har været med til at udvikle det traditionelle bagværk til et lækkert produkt, der bygger på de bedste lokale råvarer. Her kan man forvente, at morgenbrødet altid er af høj kvalitet og friskbagt, hvilket skaber en oplevelse ud over det sædvanlige. Frokostfirmaet tilbyder fordelagtige priser på hele Lagkagehusets sortiment.

De er dygtige til at imødekomme alle behov, uanset om det drejer sig om klassisk morgenbrød, fuldkorn, glutenfrit eller måske endda et ønske om et alternativ i tråd med paleo-livsstilen. Derudover er der mulighed for tilvalg såsom skyr med bær og crumble samt lækre lokale kager.

 

Lagkagehuset morgenbrød

 

Morgenmadslevering

Frokostfirmaet hjælper gerne med at sammensætte en lækker all-round morgenmad til jer. Tøv derfor ikke med at kontakte os for at høre om mulighederne for morgenmadslevering. Det bliver naturligvis leveret til jer, præcis når I har brug for det, eller I kan afhente det på en af de mange Lagkagehuset Aarhus lokationer.

 

Lagkagehuset

 

Vidste du det her?

I 1991 begyndte rejsen med en enkelt forretning i København, placeret i den historiske bygning ved Christianshavns Torv fra 1930, kendt som Lagkagehuset. Bag denne første Lagkagehuset butik stod Ole Kristoffersen. Samtidig var Steen Skallebæk i gang med at etablere sin egen bagerbutik i Haderslev, Sønderjylland. I årene der fulgte, udvidede Lagkagehuset med flere butikker i København, mens Skallebæks bageri åbnede sin anden butik i Aabenraa, Sønderjylland, i 2008. Året 2008 markerede også fusionen mellem Skallebæk og Lagkagehuset, hvilket skabte en betydelig bagerikæde med navnet Lagkagehuset.

I januar 2017 tog Lagkagehuset skridtet ud i verden og åbnede et bageri i London under navnet “Ole and Steen – Lagkagehuset”. Dette var det første bageri uden for Danmarks grænser.

Hvis du ønsker at få leveret lækkert bagværk fra Lagkagehuset til jeres virksomhed, så tag fat i os i dag. Du kan række ud via telefon på 53 54 54 55 eller via vores kontaktformular.

De mange Lagkagehuset lokationer i Aarhus og omegn som Frokostfirmaet samarbejder med

Grenåvej

Grenåvej 275

8240 Risskov

Rosenvangs Allé

Rosenvangs Allé 187

8270 Højbjerg

Langenæs

Langenæs Allé 14

8000 Aarhus C

Herning

Poulsgade 2

7400 Herning

Randers

Messingvej 6

8900 Randers C

Silkeborg     

Nørrevænget 34

8600 Silkeborg

Skanderborg Meny    

Højvangs Centret 4

8660 Skanderborg