Lagkagehuset

lagekagehuset I Frokostfirmaet

Man kan smage, at der er lagt tid og energi i, at levere de bedste løsninger til kunderne.

Lagkagehuset er efterhånden et veletableret brand i Danmark og på internationalt plan. Det skyldes især at de igennem tiden har været med til, at udvikle det almindelige bagværk til et lækkert produkt, som bygger på de bedste råvarer. Her kan det forventes, at morgenbrødet er altid er af god kvalitet og friskbagt. Det giver en oplevelse ud over det sædvanlige. Igennem frokostfirmaet tilbydes lukrative priser på hele Lagkagehusets sortiment.

Ydermere er de gode til at tilgodese alle behov, uanset om der er tale om klassisk morgenbrød, fuldkorn, glutenfrit eller måske endda et ønske om et palæo-alternativ.
Ydermere er der mulighed for tilvalg i form af skyr, med bær og crumble, samt lækre kager.

Lagkagehuset morgenbrød

Vi hjælper

Frokostfirmaet hjælper gerne med at tilrettelægge en lækker all-round morgenmad til jer.
Hold jer derfor ikke tilbage med at kontakte os for at høre om mulighederne for morgenmadslevering.
Det bliver naturligvis også bragt ud til jer, lige når i behøver det.

Lagkagehuse kager til erhverv

Vidste du dette?

Forretningen startede i 1991 med en forretning i København i bygningen ved Christianshavns Torv fra 1930, som kaldes Lagkagehuset. Det var Ole Kristoffersen, der stod bag den første Lagekagehuset butik. Samtidig var Steen Skallebæk i Sønderjylland ved at stifte sin egen bagerbutik i Haderslev. Gennem årene åbnede Lagkagehuset flere steder i København, mens Skallebæk bageriet i 2008 åbnede sin nummer to butik i Aabenraa i Sønderjylland. I 2008 fusionerede Skallebæk og Lagkagehuset til en stor bagerkæde med navnet Lagkagehuset.

I januar 2017 åbnede Lagkagehuset et bageri i London under navnet “Ole and Steen – Lagkagehuset”. Det er første bageri uden for Danmark.

Hvis du ønsker at få leveret lækkert bagværk fra Lagkagehuset til jeres virksomhed, så tag fat i os i dag. Du kan række ud via telefon på 53 54 54 55 eller via vores kontaktformular.