Kejserindens Gryder

Frokostordning København – Kejserindens Gryder (buffet min. 10 personer, portionsanrettet min. 5 personer) 

 

Kejserindens Gryder

 

Smagsfuld og lækker frokost fra et godt klassisk køkken

En frokost fra Kejserindens Gryder byder på velkendte og klassiske retter.

Med mange års erfaring inden for catering til alle typer arrangementer får du et dedikeret og professionelt køkkenteam, som aldrig går på kompromis med smag og kvalitet. Køkkenet tager højde for sæsonens grøntsager når menuen sammensættes. De arbejder hver dag med, at din frokost skal være sund, fuld af smag og nærende. Alt i alt en frokost der inspirerer og motiverer.

Kejserindens Gryder tilbyder foruden frokostbuffeten også en portionsanrettet frokost samt klassisk smørrebrød og velsmurte sandwich.

 

Kejserindens gryder

 

Kejserindens Gryder tilbyder en frokostordning bestående af:

* Varm ret med mulighed for vegetar eller uden gris (pakkes separat til dem der ønsker dette)
* En let salat
* En rig salat
* Dagens dressing
* To slags pålæg
* En pålægssalat – ex. skinkesalat
* To slags friskbagt brød
* Kage hver onsdag

Kejserindens Gryders køkken ligger på Herstedøstervej 27-29, 2620 Albertslund hvorfra de kan levere frokostordning til København og Omegn.

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Kejserindens Gryder

 

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Kontrol Rapport Madværk

Ugens menu