GoLunch

Go Lunch (minimum 8 personer) Pr. 02.05.2022

Velkommen til GoLunch
Din fortrukne frokostleverandør

Hver dag fokuserer GoLunch på, at gøre dagens ret til virksomhedernes foretrukne højdepunkt.

Dagens retter er lavet til firmaer der ønsker en sund og fornuftig frokost, baseret på gode og energigivende råvarer.

Der leveres en velsmagende, mættende og varieret frokost leveret på virksomhedens lokation.

Kompetent køkken

Vores køkkenchef og tidligere Michelin kok, Andreas Saxskiold-Nørup, har med sine 16 år i branchen på højt gastronomisk niveau, valgt at gå i dybden med at udvikle vores hverdagsretter. Hans køkken tekniske egenskaber og evne til at skabe high-end madoplevelser, kommer køkkenet til gode når vi hver dag fokuserer på at give dagens frokostret det bedste og mest velsmagnede resultat.

Fokus på dagens frokost

Hver dag fokuserer Golunch på at gøre dagens frokost til en gastronomisk smagsoplevelse, hvor de tager udgangspunkt i velkendte retter såvel som egenudviklede retter.

Derudover bager de hver morgen nyt friskbagt brød som kan nydes med diverse udvalg af pålæg.

GoLunch garanterer en varieret frokost med masser af velsmag og en god mæthedsfornemmelse. Dagens frokost er lavet med de bedste råvarer, varme krydderier og friske krydderurter.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

 

Ugens menu