Gastronomi Expressen

Gastronomi Expressen (minimum 12 personer) 

Velkommen til Gastronomi Expressen
God og ærlig mad af højeste kvalitet

Firmafrokost fra Gastronomi Expressen falder altid i god jord. Vi tilbyder nemlig en sund ordning til en god pris. Har du nogle særlige ønsker til menuen, så gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan være, at du ønsker fredagsburgere, så finder vi ud af det.

Gastronomi_expressen Frokostordning

Gastronomi Expressen har en tilgang til frokosten som altid er den samme: God og ærlig mad af højeste kvalitet. Mad til tiden og i tiden.

Vi leverer hver dag sund og lækker frokost med friskbagt brød til virksomheder i København og Nordsjælland. Vi har derfor navngivet vores frokostordning ”Det daglige brød”, som byder på catering med spændende frokostanretninger af høj kvalitet

Bag om Søren

Søren har været i kokkefaget, som han siger, ”altid”: Startede i lære som 16-årig på Domus Vista, selv under sin værnepligt i flåden, var han placeret ved gryderne.

Som restauratør og køkkenchef har han skabt gastronomiske oplevelser på steder som Nimb Tivoli; Belle Terrasse Tivoli; Guldanden; Hotel Kong Frederik; Blame James, Irland; O’Yes, Malmø; Akvavit, New York; Tisvilde Bio & Bistro; Jantzen & Co.

Søren har været konceptudvikler på events for bl.a. Event Force, Aarstiderne, Danske Bank, Novo Nordisk, Finansforbundet, Republic of Fritz Hansen. Produktudvikler for fødevareindustrien, bl.a. i samarbejde med Kunde & Co. og Wibroe Duckert & Partners. Gastronomisk konsulent for tv, reklamer og spillefilm, bl.a.: Daloon, Glyngøre, ”Nynnes dagbog” og ”Verdens største sushibar” med Timm og Gordon.

Organic Boho
Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Økologi

Alt hvad vi foretager os påvirker vores omgivelser, og vi skal passe på de ressourcer vi har. Derfor sørger vi for, at så stor en andel af vores råvarer som muligt er økologiske.
Vi har også fokus på madspild. Når vi fx parterer en hel ko, udnytter vi det hele – undtagen halen, den vil leverandøren selv beholde.
Lige nu, har vi en ansøgning til behandling om at få tildelt det økologiske spisemærke i sølv. Det forventer vi at opnå i sensommeren 2022.

Gastronomi Expressen Økologi

Gastronomi Expressen tilbyder en frokostordning bestående af:

* En komponeret ret med to salater
* Friskbagt brød – friskbagt rugbrød med økologisk smør
* To slags pålæg med diverse kreativt tilbehør
* Kage ugentligt
* To slags ost én gang ugentligt med kreativt tilbehør

Kontrol Rapport Gastronomi Expressen

Ugens menu