Gastronomi Expressen

Frokostordning København – Gastronomi Expressen (minimum 12 personer) 

Velkommen til Gastronomi Expressen
God og ærlig mad af højeste kvalitet

Frokost fra Gastronomi Expressen falder altid i god jord. Vi tilbyder nemlig en sund ordning til en god pris. Har du nogle særlige ønsker til menuen, så gør vi alt, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Det kan være, at du ønsker fredagsburgere, så finder vi ud af det.

Gastronomi Expressen har en tilgang til frokosten som altid er den samme: God og ærlig mad af højeste kvalitet. Mad til tiden og i tiden.

Beliggende på Toftebakken 9B, 3460 Birkerød kan Gastronomi Expressen levere en sund og lækker frokostordning i København og Nordsjælland med friskbagt brød til virksomheder. Vi har derfor navngivet vores frokostordning ”Det daglige brød”, som byder på catering med spændende frokostanretninger af høj kvalitet.

 

Bag om Søren

Søren har været i kokkefaget, som han siger, ”altid”: Startede i lære som 16-årig på Domus Vista, selv under sin værnepligt i flåden, var han placeret ved gryderne.

Som restauratør og køkkenchef har han skabt gastronomiske oplevelser på steder som Nimb Tivoli; Belle Terrasse Tivoli; Guldanden; Hotel Kong Frederik; Blame James, Irland; O’Yes, Malmø; Akvavit, New York; Tisvilde Bio & Bistro; Jantzen & Co.

Søren har været konceptudvikler på events for bl.a. Event Force, Aarstiderne, Danske Bank, Novo Nordisk, Finansforbundet, Republic of Fritz Hansen. Produktudvikler for fødevareindustrien, bl.a. i samarbejde med Kunde & Co. og Wibroe Duckert & Partners. Gastronomisk konsulent for tv, reklamer og spillefilm, bl.a.: Daloon, Glyngøre, ”Nynnes dagbog” og ”Verdens største sushibar” med Timm og Gordon.

Organic Boho

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Gastronomi Expressen tilbyder en frokostordning bestående af:

* En komponeret ret med to salater
* Friskbagt brød – friskbagt rugbrød med økologisk smør
* To slags pålæg med diverse kreativt tilbehør
* Kage ugentligt

 

Gastronomi_expressen Frokostordning

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Kontrol Rapport Gastronomi Expressen

Ugens menu