Gastro13

Gastro13 (minimum 10 personer)

 

Gastro13

En sund og nærende frokost

Skal frokosten være noget jeres medarbejdere ser frem til? En sund & nærende frokost, der er varieret dag for dag og som ikke bare minder om den I fik i sidste uge? En frokost som appellerer til samtlige sanser – og som understøtter den værdifulde kollegasnak henover et godt frokostbord. Så lad Gastro13 stå for jeres frokostordning.

Maden laves fra bunden med masser af smag og altid baseret på de gode årstidsbestemte råvarer. Med en god frokostordning fra Gastro13, vil jeres frokost altid være varieret, spændende, inspirerende og indeholde noget for enhver smag. Madudbringningen præsenteres flot så den vækker appetitten og animerer til et godt selskab. Gastro13 tilbyder frokostordning til små virksomheder, såvel som store. 
Deres frokostordning er lavet af kokke, der sætter en ære i deres fag. Derfor kan I tage os på ordet – I kan nemlig få den første firmafrokost gratis, så I kan opleve den høje kvalitet.

 

Gastro13

Gastro13 tilbyder en almindelig frokostpakke bestående af:

* Dagens varme ret
* 2 slags pålæg eller 1 salgs pålæg + vekslen ml. grøntsagsstave og ost
* 2 salater
* Rugbrød
* Kage 1 gang ugenligt

 

Gastro13

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Ugens menu