Det Fynske Madhus

(pt. lukket for nye kunder. Kontakt kundeservice for mere information om evt. venteliste)

Kirsten Hüttemeier på den gode måde

Køkkenet finder stor inspiration i de gode fynske traditioner og råvarer. De lægger stor vægt på, at alt er hjemmelavet, lige fra remouladen til den syltede agurk, og de bruger kun velkendte leverandører, som går op i smag og kvalitet.

Køkkenet leveret appetitvækkende mad, der har høstet både ros fra gæster, kunder, og får også jævnligt lokale mediedækning.

Lokale råvarer fra fynske leverandører

  • Fisk fra Kerteminde
  • Kød fra Fyn
  • Kartofler fra vestfyn
  • Urter fra skoven

Manden bag Det Fynske Madhus er Thomas Munk. Thomas Munk som stod i lære på Kongebrogården i Middelfart og blev udlært i det franske køkken. Derefter tog han to år til Grønland og efterfølgende til København, hvor han fik smag for det nordiske køkken.
Thomas Munk bruger de franske tilberedninger, men med nordiske råvarer,

“så der både er smag, farve og smæk for skillingen”.
– Thomas Munk

 

Det Fynske Madhus - Frokostordning


Særlige hensyn, når du bestiller fra Det Fynske Madhus

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder Det fynske Madhus alternativer til den normale frokost i form af mødeforplejning. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Det fynske Madhus frokost tallerken

Ugens menu