Corporate Cooking

Corporate Cooking, Aarhus (Minimum 10 kuverter)

 

Det økologiske køkken

 

Corporate Cooking ApS er en økologisk cateringvirksomhed der er placeret 20 min. fra Århus på Aubonicon i Skanderborg.

Glenn Kuntz

Virksomheden drives af køkkenchef Glenn Kuntz. Glenn har tidligere blandt andet været køkkenchef på restaurant Ministeriet og Cafe Smagløs i Århus. Køkkenet servicerer dagligt virksomheder i Århus og omegn samt husets konferencer med veltilberedte, økologiske buffeter og frokostordninger og leverer kulinariske oplevelser til møder, fester og middage ud af huset.

corporate cooking

Maden i fokus

Maden, vi leverer, er fuld af smag, fantasi, sundhed, smukke farver og balancerede teksturer.  Vi leverer økologiske buffeter, mødeanretninger, receptions-tapas og festmenuer lige til døren, alle dage, året rundt i hele Århus området og Østjylland. Derudover bager vi hver dag brød, kager, lagkager, bryllupskager, småkager og sunde snacks, og alt – ja det er naturligvis hjemmelavet, hjemmebagt og hjemmesyltet!

Med en frokostordning fra Corporate Cooking, skiller din virksomhed sig ud fra mængden! I vil få topklasse gastronomi af de allerbedste råvarer, og hver dag få inspiration og oplevelser på den daglige menu.

Oplev ægte og ærligt håndværk, moderne og sunde økologiske retter der både er en fryd for øjet, ganen og maven – hver dag på arbejdet! Corporate Cooking er certificeret med det økologiske bronzemærke.

Vi leverer frokostordninger alle ugens 7 dage, inkl. helligdage, til samme pris!

Har I varierende kuvertantal fra dag til dag, tilpasser vi dagligt jeres antal spisende medarbejdere og er aldrig længere væk end et telefonopkald eller en mail.

Plejer I at bestille noget ekstra lækkert til møder og gæster, er det ikke noget I skal tænke på længere. Den daglige frokost fra Corporate Cooking er så spændende, smuk og gennemarbejdet, at den altid vil både glæde og imponere også jeres gæster!

Køkkenet er et full service økologisk cateringfirma med sans for detaljen.

Vi glæder os til at lave dejlig mad til dig!

Firmafrokost København

Ugens menu