Hos Frokostfirmaet ændrede vi vores beredskab, da regeringen den 11-03.2020 udmeldte, at Danmark skulle lukkes delvist ned fra den 13-03.2020 således, at vores frokostkunder har kunnet få frokost leveret i lukket emballage (portionsanrettet), til hver enkelt medarbejder. Vi har ønsket at skabe transparens og sikkerhed for kunder og medarbejdere, mens vi dagligt har fuldt myndighedernes retningslinjer.
Sundhedsstyrelsens generelle retningslinjer har vi desuden videreformidlet til vores kunder i den grad det føltes anvendeligt.
Fødevarestyrelsen konstaterer, på baggrund af dialog med Statens Serum institut og Sundhedsstyrelsen, at det er usandsynligt at blive smittet med Corona-virus via mad og Fødevareemballage.
Se mere her: https://www.sst.dk/da/corona
Selvom det er meget lidt sandsynligt, at Corona-virus smitter gennem mad, så anbefaler fødevarestyrelsen, at der altid holdes en ekstra god hygiejne i køkkenet. Vores samarbejds-køkkener har alle skærpet deres krav, for at sikre et så højt hygiejne-niveau som muligt.
Alle køkkener har i denne periode opgraderet deres rengøring og har et kæmpe fokus på, ikke være i berøring eller have fysisk tæt kontakt med hinanden – medarbejderne imellem. Alle skal bære handsker i køkkenet og der er ekstra fokus på håndvask hele tiden.
Da Corona-virus bliver inaktiveret ved opvarmning over 70 °C, bliver risikoen for smitte gennem maden yderligere minimeret.
I kundeservicen og administrationen hos Frokostfirmaet har vi haft ekstra travlt med at hjælpe alle kunderne over mail og telefon med deres ønsker til frokosten i denne tid, samt holdt os ajour med myndighedernes opdateringer.
Pas på jer selv derude, vi glæder os til fortsat at hjælpe med maden, må den blive leveret hjemme eller på arbejdspladsen, i buffetform eller som portionsanrettet.
Fra hele teamet hos Frokostfirmaet