Cock’s & Cows

Cock’s & Cows Kuvertpris: fra 109 kr.

Her serveres gourmet-burgere som eksploderer af smag og saft.

Cock’s & Cows er flere gange løbet med prisen som Byens Bedste Burger af AOK og det er der gode grunde til. De lever nemlig af at servere lækre og saftige burgere, som får folk helt op og ringe.

Alle burgere hos Cock’s & Cows er lavet med en lækker bøf á 180 gram, der kan bryste sig af, at være 100% dansk og stammer fra fritgående kvæg. Bøffen bliver grillet på trækul, hvilket giver en unik smag, der står godt til den økologiske salat, de tykke tomatskiver, rødløg, pickles og deres store udvalg af diverse saucer og dressinger.

Ønsker du at forkæle dig selv, og dine kollegaer med en delikat burger, men ønsker du samtidig at nyde maden i hjemlige omgivelser, så er Cocks and Cows takeaway det rette valg. Du kan vælge frit fra hele deres menukort, der bl.a. byder på unikke burgere som Cheese ‘n’ Smoke, Original Cow, Crispy Gustavo, Onion Johnny og mange andre.

Hos Cock’s & Cows er det ikke blot at prioritet, at der udelukkende bruges de bedste råvarer til deres burgere. De sætter samtidig en ære i, at føre et menukort, der byder på noget for enhver. Derfor er du garanteret, at udvalget af burgere hos Cock’s & Cows med garanti tiltaler både dig, din familie og eventuelle gæster.

Frokostfirmaet tilbyder burgere som et alternativ til den almindelige frokost.
Som en del af vores tilvalgskøkken tager vi dig med på en jordomrejse, i denne omgang til det store Amerika.

Bestil burgere, som ingen vil komme til at fortryde!

Menu eksempel

Vælg blandt andet mellem:

Burger 1: 
Klassisk hamburger

Burger 2:
Burger med både ost og bacon

Burger 3:
Valgfri burger med fritter og mayo

Burger 4:
Vegetarisk alternativ uden kød