Baglokalet

Frokostordning København – Baglokalet (minimum 15 personer) 

 

MERE END BARE MAD

Baglokalets mål er at lave sunde og velsmagende måltider med omhu og omtanke og hvor alt er lavet helt fra bunden. Som de fleste andre seriøse leverandører lader de årstiderne sætte rammerne for, hvad der ender på din tallerken og siden i din mave. Derfor er friske råvarer altid kernen i deres produktioner.

Det giver sig selv, at deres dagligdag primært handler om mad, men selv madlavning kan godt føles lidt som skrivebordsarbejde en gang imellem. Derfor har de i alle deres leveår haft unge med særlige behov som en del dagligdagen i køkkenet på Sundbyvestervej 60, 2300 København S. På den måde bliver Baglokalet til alt andet end et sædvanligt produktionskøkken for frokostordninger. I stedet for blot at trække på tillært kogekunst fra kokkeuddannelsen for at tilfredsstille ganerne sætter de sig selv i spil for at hjælpe unge med udfordringer. Det kræver cirka fem skefulde empati, et par deciliter tålmodighed og cirka al den kærlighed vi har på lager. Resultatet er en lige så god fornemmelse i maven, som deres serveringer gerne skal give jer. For det giver en helt særlig følelse at hjælpe disse unge videre i tilværelsen, og de håber egentlig, at denne del af Baglokalet også kan smages i maden til jer. De ville i hvert fald ikke være det samme uden deres hold af helt særlige eksistenser/talenter/uslebne diamanter.

Baglokalet

Baglokalet tilbyder en frokostordning i København bestående af:

* Varm ret med tilbehør (tirsdag & torsdag er det vegetarisk men muligt at tilkøbe kød)
* En fyldig salat
* To lette salater
* Brød
* Sødt én gang om ugen
* Fredag er byg-selv-smørrebrøds dag

 

Baglokalet

 

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

 

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København

 

Kontrol Rapport Baglokalet

Ugens menu