The Cantina – Økologisk og bæredygtigt

The Cantina (minimum 5 personer)

Frokostordning Aalborg

Hos The Cantina svinger kokkene gryderne, og tryller lækre retter frem af høj kvalitet. Vi har 30-60 % bronzemærke i økologi, og går meget op i at råvarerne skal være så lokale som mulige. Vi sylter, salter, ryger, koger & steger selv alt fra bunden. Dette kan smages på maden.

Med mange års erfaring inden for catering til alle typer arrangementer får du et dedikeret og professionelt køkkenteam, som aldrig går på kompromis med smag og kvalitet. Hjemmebagt brød, farverige salater og lækre dressinger danner rammer om en solid og helstøbt frokost hver dag.

De arbejder hver dag med, at din frokost skal være sund, fuld af smag og nærende. Alt i alt en frokost. der inspirerer og motiverer.

Brændstof til hjernen

Det kræver sund mad at holde kroppen og hjernen kørende en hel arbejdsdag. Derfor er det ikke lige meget, hvilken mad du serverer for dine medarbejdere. Tomme kalorier og hurtige kulhydrater giver ingen energi til sidst på dagen.

Frokostordningen sikrer dig en sund hverdag, hvor din krop får alt det, den har brug for ved middagstid. Uden den rette næring vil din effektivitet og kreativitet falde – simpelthen fordi kroppen ikke har den energi, den har brug for. Gør din virksomhed en tjeneste, og se hvad sund og nærende mad kan gøre for jeres arbejdsresultater.

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Ugens menu