Gastroværket

Frokostordning Odense – Gastroværket (min. 15 kuverter)

 

 

Velkommen til Gastroværket – din foretrukne destination for førsteklasses frokostordning i Odense. De specialiserer sig i at levere frokostoplevelser af højeste kvalitet, skræddersyet præcist efter dine unikke behov og ønsker.

De anerkender betydningen af en pålidelig og praktisk frokostordning for din virksomhed. Derfor præsenterer de et alsidigt udvalg af frokostmenuer, der imødekommer en bred vifte af præferencer og krav. Deres erfarne kokke forbereder friske, sunde og delikate retter, der leveres direkte til din virksomheds adresse.

Med Gastroværket kan du være sikker på, at din virksomheds frokostbehov er i trygge hænder. Deres dedikerede team står klar til at opfylde dine frokostønsker med smag og professionalisme.

 

 

Gastroværkets frokostordning består af:

* Én lille lun ret med inspiration fra hele verden
* 2 blandede salater
* 2 slags pålæg og tilbehør
* 2 slags brød (lyst og mørkt)
* Sødt 1 gang pr. uge

 

Om Gastroværket

Gastroværket åbnede dørene første gang i 2020, og har efterfølgende gået målrettet efter at levere mad af høj kvalitet, til både private og erhverv.

Fordi at nørderi og madglæde går hånd i hånd, opstod projekt Gastroværket. De har fra  starten haft fokus på at beholde grundstenene i de klassiske smage og teknikker.

Med beliggenhed i det gamle “DOKKEN” på Lyøvej 8A i 6100 Haderslev specialiserer de sig i, at levere frokostoplevelser af højeste kvalitet, skræddersyet præcist efter dine unikke behov og ønsker mens duften fra gryderne spreder sig over hele industriområdet, og til de omkringliggende virksomheder.

Kokken Phillip

Som uddannet kok og tidligere udtaget til kokkelandsholdet går Phillip til madlavningen med en eksperimenterende og nytænkende tilgang – og med en evne til at navigere i kaos. Inspirationen fra det nordiske køkken ligger til grund for de mange smagsnuancer og hver opgave løses med udgangspunkt i et ønske om kontinuerligt at opkvalificere sit håndværk.

Med et CV der varierer lige fra klassiske kroer, til Michelin-restauranter, kan Phillip mere eller mindre lave alt slags mad.

Kærlighed

Kærlighed til grøntsager og klassiske nordiske smage bruges i Phillips køkken, når han laver mad som passer perfekt ind i den tid som vi befinder os i.

Hvis du sidder med bestemte ønsker, så tag en snak med os, for køkkenet elsker udfordringer.

 

 

Vil du se andre køkkener med frokostordning i Odense

 

Ugens menu