Zoffmann & Jensen

Frokostordning København – Zoffmann & Jensen (minimum 5 personer)

 

 

Sund mad med kærlighed, ærlighed, kompetence og grøn energi

Zoffmann & Jensen serverer sund, frisk, og enkel mad lavet med kærlighed, ærlighed og kompetence. Deres frokostordning mætter alle sanserne, og de har fokus på smag, konsistens og udseende. Det er en del af opskriften hver gang de laver deres menuer. Maden er altid sund, velsmagende, varieret og pænt anrettet, med både plads til varme klassikere som for eksempel boller i karry, og til kreative grove salater med fokus på mæthed, protein og tidens trends indenfor superfoods.

For at fremme bæredygtighed og miljøbevidsthed, har Zoffmann & Jensen taget et grønnere skridt og er blevet Refood-certificeret. Dette betyder, at alt deres madaffald og olie sendes til Daka Refood, som omdanner det til biogas og biodiesel. Deres affald bliver i samme ombæring monitoreret og vejet, så de hele tiden kan følge med i, hvor meget de smider ud. Mere betydningsfuldt er det, at de kan følge med i, hvor mange timers strøm, varme og biodiesel deres madaffald producerer. Dette initiativ understreger, at alle kunder, der spiser deres frokost, er med til at skabe en masse grøn energi.

Zoffmann & Jensen laver menuer til alle jeres kollegaer, og tager højde for både vegetarer, dem der ikke spiser gris, veganere, laktoseintolerante, allergikere, eller noget helt femte.

Med køkkenet beliggende på Ringager 4B Stuen th., 2605 Brøndby, er Zoffmann & Jensen ideelt placeret til nemt at kunne levere frokostordning til København og omegn, hvilket gør dem til et attraktivt valg for virksomheder, der ønsker at tilbyde deres medarbejdere en lækker, sund og miljøvenlig frokostoplevelse.

 

refood

 

Zoffmann & Jensens mest populære frokost indeholder: 

  • En lun ret med behørigt garniture ( vegansk, vegetar, halal, etc)
  • Pålæg:
    • 20+ kuverter: 2slags kødpålæg og 1 slags vegetarisk ”pålæg” samt en vegansk spread
    • Under 20 kuverter kan fast bytte deres pålæg nr. 2 ud med den vegetariske, hvis den ikke i forvejen er vegetarisk.
    • Muligt at tilkøbe pålæg nr. 3. Så leveres der: 2slags kødpålæg, 1 vegetarisk “pålæg” og 1 vegansk spread.
    • Såfremt man ønsker at spare på kødindtaget, kan I nu vælge den hybridefrokostordning, og få ren vegetarisk ”pålæg” hver dag. Til den hybride frokostordning kommer der 2 slags pålæg samt en vegansk spread, sammen med de almindelige varme retter og salater. Dette koster den almindelige kuvertpris.
  • 1 type spread til brødet
  • 1 blandet grov salat efter sæsonens tilgang
  • 1 blandet grov salat efter sæsonens tilgang eller salatbar (kunden vælger selv)
  • Rigeligt hjemmebagt surdejs landbrød og rugbrød
  • Mandag ost, Torsdagskage, Fredag sprøde grøntsnacks

zoffmann og jensen

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Vil du se andre køkkener der leverer en frokostordning i København
Zoffmann

Ugens menu