Zoffmann & Jensen

Zoffmann & Jensen (minimum 8 personer)

Zoffmann og Jensen serverer sund, frisk og enkel mad lavet med kærlighed, ærlighed og kompetence

Deres frokostbuffet mætter alle sanserne, og Zoffmann og Jensen har fokus på smag, konsistens og udseende. Det er en en del af opskriften hver gang de laver deres menuer.

Maden er altid sund, velsmagende, varieret og pænt anrettet. Der er både plads til varme klassikere, som for eksempel boller i karry, og til kreative grove salater med fokus på mæthed, protein og tidens trends indenfor superfoods.

Zoffmann og Jensen laver menuer til alle jeres kollegaer, og tager højde for både vegetarer, dem der ikke spiser gris, veganere, laktose intolerante, allergikere eller noget helt femte.

Zoffmann & Jensen mest populære frokost indeholder: 

  • En lun ret med behørigt garniture ( vegansk, vegetar, halal, etc)
  • 2 slags pålæg ( altid med 1 alternativ til  vegansk, vegetar, halal, etc)
  • 1 type spread til brødet
  • 1 blandet grov salat efter sæsonens tilgang
  • 1 blandet grov salat efter sæsonens tilgang eller salatbar (kunden vælger selv)
  • Rigeligt hjemmebagt surdejs landbrød og rugbrød
  • Mandag ost, Torsdagskage, Fredag sprøde grøntsnacks

zoffmann og jensen

Særlige hensyn

Køkkenet leverer vegetariske retter og retter hvor de tager hensyn til allergener i stigende omfang, og ønsker man at tilføje mere pålæg, grønt, crudité eller f.eks. ost, så tilbyder de også her et stort udvalg.

Mødeforplejning

Til møder, konferencer, receptioner m.m. tilbyder de alternativer til den normale frokost. Det kan være frokostplatter, smørrebrød, sandwich, tapas anretninger og meget mere.

Mindre madspild

Køkkenet har mulighed for at justere op og ned på mængderne efter behov. Og så hjælper vi jer gerne med en plan for hvordan I kan formindske madspild og alligevel have et godt udvalg.

Ugens menu